Wtf...?!



Vad fan hände i lördags?! När jag vaknade i söndags kände jag med en gång hur min rygg värkte och pulserade och jag upptäckte snart hur hela svanken var täckt med små, små blåmärken. Jag hittade även knasiga sms på mobilen, har konstiga minnen av knasiga samtal.. Jag hittade två hamburgare i kylen och Mini vaknade upp med ketchup bakom ena örat?! Hur hände detta?!
Haha - men det låter som en rätt lyckad kväll?!

a perfect end to the weekend



Igår var det mys för heela slanten!
Från morgon till kväll! Underbart!

all natural



Å, så var det måndag igen och jag är tillbaka på jobbet - äntligen.. Två dagars ledighet och jag klättrar på väggarna.. Jag har tydligen glömt hur man är ledig! Helgen har iaf varit, minst sagt, händelserik ;) Men nu är det skönt att vara tillbaka i rutinerna och vardagen igen!

a glimmer of hope

Jag står fast i det jag skrev i ett tidigare inlägg - att det finns något positivt i allt! Jag var beredd att ge upp hoppet om denna torsdag.. Dagen börjar närma sig sitt slut och det har varit en eländig dag.. Men nu dök en strimma ljus och hopp upp. Och jag är lycklig när mina fina vänner är. Och ikväll är en underbar liten själ lite extra lycklig tror jag ;) Så då tjuvåker jag på den lyckan ikväll ;)

Fingers crossed ;)

RSS 2.0