andas..!?

Jaa, när fan ska man hinna med det då?! Jag har nu jobbat måndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag, tisdag.. Typ dygnet runt. När jag inte är på jobbet så har jag jour och kan få rycka in när som..! Så nu känner jag mig som en vandrande död. Men trots det så ska jag hjälpa mamma på firman i morgon och eventuellt även på fredag så det är bara till att bita ihop och vara trevlig och bemöta kunderna med ett bra humör!

Och trots att jag jobbat typ 200% den sista tiden så har jag ändå haft tid för mina nära och kära, konstigt nog.. Men bra! Ikväll blir det mys med Admir. Antingen hänger vi här hemma eller så drar vi ut en sväng på stan för att fira en glad nyhet :-) Vi får se hur trötta vi är och vad vi känner för när han kommer hem från jobbet! Men nu blir det BB och mys med pinglan..
Hörs när vi hörs! Puss och gull <3

påväg åt rätt håll...?

Min värld har vänts upp&ner, skakats om och vänts upp&ner igen.. Men jag måste intala mig själv att jag är påväg tbx nu. Det känns iallafall som om jag är påväg åt rätt håll.. Trots att jag hade en jobbig dag igår, med tårar och mycket blandade känslor så avslutade jag dagen med ett skratt - och jag menade det. Det var äkta...

älta lr inte älta?

Jag är inte den som är långsint men vissa saker kan jag inte bara sopa in under mattan....

Fredag kväll - och här sitter jag bakis med feber.. Hoppas jag inte blir sjuk nu! Jag jobbar ju i morgon! Det har jag inte tid med. Suck.. Problem och bekymmer. Men gårkvällen blev iallafall lyckad tillslut. Lite väl mycket alkohol kanske men för det har jag väl bara mig själv att skylla.. Tjejerna var här och vi hade urmysigt! Jag däckade tyvärr innan de gått men dom hade kul ändå.

Idag har jag i stort sett spenderat hela dagen ute på kollo med härligt sällskap! Är helt slut av sol, frisk luft och baksmälla så nu blir det liggande position i soffan resten utav kvällen!
Vilken fredagkväll va?! Kyss!

ett, två, tre...

På det fjärde ska det ske...?

Önskar att jag kunde spola fram klockan ett par timmar och att Nicole var här... Men jag har lite att ta tag i innan vi korkar upp vinflaskan.. Hoppas kvällen blir full av skratt och leende och inget elände!

man skadar inte om man älskar...

Men om skadan inte är avsiktlig?
Är det lika fel ändå?

förändring

Ja, det är dags - det behövs - det är ett måste! Men istället för att ta tag i de jobbiga bitarna börjar jag med mitt hår. Jag tror jag ska bli bitch och "korkad" och sikta in mig på blont. Lr ljusare iallafall.. Och hoppas på att jag inte blir orangehårig denna gången!

Det är kanske just detta jag behöver - att bli blond, bitchig och förjävlig?! Då kan jag kanske ta tag i resten sen? Oj! Jag ljuger nästan så jag tror på det själv!

gråta på jobbet

Nej, det går ju inte. Jag kan inte visa mig svag inför den jag ska vara stark för.

Men jag vill...
Men kan inte..

Fuck it

Allt är surt, trist och jobbigt just nu.. Jag har en klump i magen som inte vill ge med sig. Hade jag inte jobbat hade jag nog legat kvar i sängen hela veckan!

När ska dessa jävla motgångar bli till framgångar?!

ny vecka - nya tag?

Och så var det måndag igen.. Men inget förändras ju bara för att det är ny vecka. Tyvärr. Fick dåliga besked idag, om nu allt blir så som det verkar... Men inget att deppa ner sig för förrän man med säkerhet vet hur det kommer bli. Det ledsamma med det är att man inte vet förrän det är för sent..

Bortsett från detta så har det varit en bra dag. Har umgåtts en del med Jia och Ayla och då blir man alltid på bra humör <3 Men nu ska jag sluta ögonen och försöka sova och hoppas på att morgondagen blir bättre än den som varit!
God natt, kyss och gos!

oj vad tiden går

Åtta dagar sen sista inlägget.. Det är illa! Men jag har inte orkat, velat lr ens saknat att skriva av mig... Men nu får jag väl ta tjuren vid hornen. Det är väl inte riktig rättvist av mig att läsa alla andras bloggar utan att bjuda på lite underhållning tbx?!

Men jag vägrar att sammanfatta veckan som gått för det har hänt massor! Både underbart bra saker och dåliga men även rent ut sagt skitsaker...! Så det vill jag inte lägga någon energi på! Men men, idag är det lördag och jag är på jobbet. Sitter just nu och myser med morgonkaffet.. Ganska skönt faktiskt.. Men det är inte bara lördag idag - det är den 9e - lilldamens födelsedag <3 Grattis fina Ayla! Redan 3 år! Det är helt galet!

Skriver mer sen, kanske ;-)

RSS 2.0