2012.01.31 (grinig)

Jag är på dåligt humör just nu måste jag ju erkänna. Mitt ben jävlas med mig och jag måste kanske skjuta på träningen igen. Jag och mamma gick en liten vända på stan förut och efter bara ett par minuter började det värka. Tror det är benhinneinflammation, eller påväg att bli.. Och visst, jag kan ju alltid träna överkroppen, men jag kan ju inte ens värma upp utan att anstränga benet :s Jag får se hur jag gör. Ska glo på Svenska Top Model och kissa Mini sen får vi se hur det känns....

Jag fick iallafall lite uträttat på stan! Köpte lite nya tjocka strumpor, en tröja och massa nya träningskläder och var även förbi Apoteket (som var prio ett idag, duktigt av mig att inte glömma det). Myset med Jief blev till en snabbvisit då det inte riktigt blev som planerat, men det var iallafall kul att se henne en liten stund ❤


2012.01.31 (sista januari)

Det är rätt sjukt att det redan är februari i morgon! Det går undan!

Gårdagen var lugn. Det blev ingen träning dock, jag vågade inte för mitt ben.. Framåt kvällen kom Jia förbi på en kaffe sen bestämde vi oss för att åka vidare till Amir för middag och mys. Så vi packade ner lite nödvändigt i en väska, stoppade Mini innanför jackan, hämtade upp Neo och begav oss mot Röda gatan.. Älsklingen kom även han dit efter jobbet. Det finns ju inget bättre än en lugn kväll med nära och kära ❤

Natten spenderades hos min man så jag kom hem bara för en stund sen. Mini ligger helt avslagen i soffan och jag slöglor lite teve. Jief är påväg hit för lite catchingup, det var länge sen vi sågs nu.. I eftermiddag blir det nog en vända på stan sen gymet, nu kan jag inte hålla mig längre ;)

2012.01.30 (i bilen)

Gullet hoppade upp i rutan på bilen medans vi väntade när Admir kollade på en duschvägg. Så jävla söt, hon älskar solen och vill helst ligga och mysa i den hela dagen!


2012.01.30 (hemma efter en natt på vift)

Dålig uppdatering i helgen, i know. Men det har inte funnits något speciellt att skriva om. Har ju typ hängt på jobbet varje minut...

Spenderade gårkvällen och natten i älsklingens nya lya. Första natten där för mig och Mini och det gick galant ;) Vi låg och trängdes i en mindre säng än vad vi är vana vid. Tajt och mysigt! Jag kom precis hem efter en vända i Rinkabyholm och lunch på stan med min man. Men nu har han lämnat oss och åkt till jobbet så nu är det bara jag och Pinglan hemma (hos mig). Ska mysa ner oss i soffan en stund sen blir det kaffe i källarn. Jag ska försöka träna ikväll också men har ont i mitt ben så jag får se hur jag gör....


2012.01.28 (Mini häromdagen)

Mitt gull åker till mamma idag och ska vara borta tills i morgon kväll. Det känns redan tomt.. Det finns inget värre än att komma hem till en tom lägenhet.. Men hon har det ju bättre där nu när jag jobbar dygnet runt. Och snart får jag ju mysa ner näsan i hennes gosiga päls igen och pussa hennes varma mage ;)


2012.01.28 (snö och ett glatt humör)

Med musik i öronen går promenaden till jobbet som en dans på rosor ;) Jag som var emot snön börjar nu mjukna upp och tycka att det är rätt mysigt. Så länge det inte är sådär sjukt kallt!!


2012.01.27 (lugn fredagkväll)

Jag och älsklingen tog en vända till Bauhaus, som slutade med att halva City gross följde med oss hem! Handla aldrig, aldrig hungrig!! Haha. Men den ursrungliga idéen genomfördes iallafall, vi hittade en lampa på Bauhaus. Det blir nog fint när den kommer upp ;)

Nu ligger vi nerbäddade i sängen och kollar på "Red Dragon". Eller rättare sagt så kollar jag. Dom andra två har redan somnat. Jag har Mini på ena sidan och Admir på den andra. Och det ser riktigt skönt ut så jag ska nog härmas och göra detsamma! Nattinatt..


2012.01.27 (mys med en fin vän)

Nu har söta Nicole precis lämnat mig, så nu sitter jag i soffan och betalar räkningar och väntar på min man. Vi ska åka runt i lite olika affärer och kolla lampa. Tydligen. Men vad är egentligen öppet vid den här tiden?! Men men, han har fått inredning på hjärnan nu när han flyttat. Sötnöten ;)

Ikväll blir det nog lugnt, ett glas vin här hemma kanske och bara mysa eller en kort runda på stan. Jag jobbar i morgon så det lär inte bli så llivat vad vi än gör. Och jag är seg efter träningen. Det blev ett intensivt pass idag ;)
Nehe, jag får nog stänga av och kissa Mini så jag är klar när han kommer!

2012.01.27 (hårt pass på gymet)

Jag stod och velade mellan ett TRX-pass och ett vanligt pass på gymet, men tillslut så bestämde jag mig för att spendera lite tid på löpbandet och därefter gymet. Jag höjde vikten på nästan alla maskiner idag. Gutt!
Jag åt precis lite lunch så nu blir det duschen sen kanske träffa Nicole en stund ❤


2012.01.27 (god morgon fredag)

I varje inlägg eller statusuppdatering idag så står det "nu är det helg" eller något liknande. Men själv så har jag endast en kort helg, bara en dag. Idag alltså. För lördag och söndag är det jobb som gäller! Så jag tänkte att jag skulle vara lite effektiv ;) Jag startar dagen med en promenad och 9.30 blir det frukost med mamma..


2012.01.26 (rastlös)

Jag vill träna! Jag har spring i benen och kli i hela kroppen efter en lugn dag på jobbet.. Men ännu är den inte slut. Så någon träning blir det inte idag :( Men en promenad efter jobbet måste jag nog ge mig ut på för min kropp håller på o få spunk!


2012.01.26 (det snöar)

Utsikten från jobbet just nu. Det syns kanske inte så väl men det vräker ner! Och blåser. Usch!


2012.01.26 (härom kvällen)

Så jävla sött!!!


2012.01.26 (tillbaka på jobbet)

Nu har åtta dagar gått och min ledighet är slut! Rätt skönt faktiskt.. Sitter just nu och myser i en alldeles för stor fleace med en stor kopp kaffe i handen och försöker få upp värmen. Jag lämnade cykeln hemma och gick (läs åkte skidskor) hit idag och jag är fortf inte riktigt uppvärmd!


2012.01.25 (gymet tidigare idag)


2012.01.25 (bugg idag igen)

Inget internet idag heller.. Det hat strulat hela dagen, men nu funkar det igen. Jag och älsklingen var precis ute och åt med Anna och Sebbe. Vi testade den nya mexikanska restaurangen. Och den får bra betyg ;) Nu sitter jag och min man på olearys och varvar ner med lite vin och öl....


2012.01.24 (nästan klar)

Nu är jag trött! I både huvud och kropp. Garderoben är så gott som klar och maten är i magen. Ska snart ta en dusch och sen fixa med det sista. Jag har lite pill kvar och sedan ska lite skit ut i förrådet. Där borde jag också rensa... Men inte idag!

Emina har varit här en stund och hjälp mig i mitt kaos. Vi satt mitt bland alla kläder och drack kaffe ;) Tack för hjälpen söt!


2012.01.24 (drunknar i BH:ar)

Jag som trodde att behövde köpa BH. Vilken koll jag hade. Inte. Jag räknade dom - 29 st, det räcker va..?


2012.01.24 (en liten del av allt kaos)


2012.01.24 (error)

Igår funkade ingenting, inget internet, inget bloggande.. Men nu verkar det vara fixat ;) Gårdagen var rätt lugn. Jag tränade ett par timmar och mös med min man. Det var vad jag gjorde igår. Men idag är det andra puckar - jag rensar just nu min garderob. Suck, stön och pust säger jag bara! Hjälp vad kläder!!


2012.01.22 (familjemys)

Sitter här hemma i soffan med min man och lilla familjen och myser. Snackar skit och dricker lite vätska ;) Har packat upp allt från Ikea och pillat litehär hemma men garderobsrensningen får vänta tills i morgon, måste fixa lite med garderoben först!


2012.01.22 (när inget annat funkar)


2012.01.22 (årets första snö)


2012.01.22 (härligt hår?)


2012.01.22

Åh vilken härlig dag!
Vi firar 3 år och 11 månader idag!

Jag och min man startade dagen med mys och kaffe på sängen, sen åkte vi ut t Ikea och alla butiker runt omkring och köpte massa onödigt och lite nödvändigt. Vi avnjöt precis en middag på Thai Silk och ska nu vidare och hyra film, först lite kaffe bara ;) Sen fortsätter myset hemma i sängen i pyjamas (om jag får bestämma)!


2012.01.21 (hemmamys)


2012.01.21 (trött i hela kroppen)

Nu är jag hemma från gymet, eller rättare sagt så har jag varit det ett tag. Körde helkropp idag. Skönt. Men tungt. Käkade precis lite mat och kramades två minuter med Jia som kikade förbi för lite kärlek ;) Jag ska snart ut med Mini på en liten kortpromenad, det är inte alls något härligt väder och känner jag min lille dam rätt så vill hon bara ut på gatan, kissa och vända in igen. Efter det blir det dusch och fix för lite senare ikväll blir det middag och mys med min man, sen får vi se vad kvällen bjuder på!


2012.01.21 (dags att svettas lite)


2012.01.21 (godmorgon lördag)

Jag sov alldeles för länge idag. Hade 5 alarm på ringning men stängde av dom allihop utan att märka det. Men det kan ju kanske bero på att jag var vaken en vända vid 5, halv 6 när min man drog till jobbet. Stackarn!

Idag är det inte mycket inplanerat än så länge, inget alls förutom träning. Hm, jag borde kanske sortera och rensa garderoben..??


2012.01.20 (familjemys)

Nu har vi precis käkat en urgod middag. Som alltid när vi gör wook ;) Sitter nu i bilen påväg ut t Jia och barnen, så nu blir det mys på hög nivå!


2012.01.20 (effektiv fredag)

Äntligen! Nu är hela lägenheten städad och tvätten hänger just nu på tork! Mini är rastad och lunchen är i magen. Idag slängde jag ihop lite ruccolasallad, tonfisk, keso, honungsmelon och rödlök. Gott och mättande ;)

Å nu är jag rätt slö efter allt putsande och skurande så jag ska slänga mig på soffan en sekund och bara andas!


2012.01.20 (morgonmys tidigare idag)



2012.01.19 (en kamp mot john blund)

Vi överlevde filmen! Men nu är jag helt tom i huvudet! Och rumpan värker efter fyra timmars sittande.. Jag och Mini kröp precis ner i sängen så nu ligger jag här med datorn i knät, mobilen i handen och teven på i bakgrunden.. Lite onödigt, mjaa jag vet, men men, nu blev det så.. Planen är att jag ska försöka hålla mig vaken ett par timmar till, tills min man kommer hem från jobbet. Jag känner mig redan helt groggy av trötthet så jag kommer väl mer eller mindre bete mig som en zombie när han väl kommer. Men vad gör man inte för sin kärlek..?!


2012.01.19 (kikkimys)

Sitter hemma hos mig och glor film. 2,5 timme avklarat, 1,5 timme kvar...
Börjar bli lite rastlös..! :p



2012.01.19 (pics på hotellet)












2012.01.19 ( <3 )

Jag + mamma + Cypern = 27 april - 4 maj! Härlig födelsedagspresent och gutt att fira 25årsdagen med en paraplydrink ;)


2012.01.19 (lugn dag)

Idag har jag haft en riktig söndag mitt i veckan. Skönt! Jag har lunchat med Jia och mest tagit det lugnt.. Snart ska jag och mamma iväg och dona med en liten hemlis, berättar mer sen ;)


2012.01.18 (lillan vill smaka)


2012.01.18 (nöjt par i soffan)

Här sitter vi, nöjda och glada tätt intill varandra i soffan. Jag får smutta på vin och mannen får se fotboll. Härlig onsdag ;)
Tack Anna för mumsigt vintips ❤


2012.01.18 (here we go again)

Andra passet på gymet avklarat! Körde ben och mage tills jag höll på att kräkas! Skönt! Nu blir det käk och dusch innan Erika kommer ❤


2012.01.18 (usch så gott!)

Dagens lunch blev kalas. Kastade ihop vad jag hittade här hemma. Ruccolasallad, avocado, cocktailtomater, kräftstjärtar, keso, lite salt och en skvätt citron. Citronvatten till det. Enkelt, snabbt och smidigt. Framförallt gott.


2012.01.18 (rivstart)

Härlig start på dagen! Jag drog t gymet och körde lite kondition på crosstrainern och löpbandet! Det blir nog en vända till i eftermiddag för lite styrka.
Men nu - frukost!


2012.01.17 (träningsabstinens)

Nu är det sista dagen på jobbet. Sista rycket. Sen är jag ledig 8 dagar! Då är det träning som står högst på schemat för det har varit bortprioriterat länge nog nu. Jag har helt enkelt inte haft tid. Det nya året har inneburit jobb i massor, men nu ska jag njuta av lite ledighet ;)


2012.01.16 (min mamma är grym!)

Jag kan inte riktigt smälta hennes överraskning, det kommer bli så härligt och alldeles underbart! Jag sa ju det - 2012 kommer bli ett händelserikt år. Ett bra år. Ett grymt år!


2012.01.16 (härlig dag på jobbet)

Jag tog med jobbet hem idag. Så efter ett par timmars bus och mys så är både Mini och pappa lite lagom slöa. Vi kom precis tillbaka till jobbet så nu blir det lugnt resten av kvällen.



2012.01.16 (inte alls ok)

Du är inte värd min energi eller mina tankar. När du behandlar någon jag älskar som skit - då försvinner alla regler och sunt förnuft. Bara så du vet.


2012.01.15 (bring it on bitch!)

Dagen som ska "förändra mitt liv" är nu här.. Och jag väntar med spänning på resultat. Det lär nog dröja ett tag men nu är iaf andra steget taget ;)

Jag är livrädd, nervös, skakis i både ben och själ men samtidigt hoppfull och förväntansfull. 2012 kommer bli ett händelserikt år!


2012.01.15 (lugn söndag)

Det blev ett uppehåll från bloggen igår. Jag hade helt enkelt inte tid..!

I fredags jobbade jag som sagt så jag startade min helg igår, med lilla familjen på Hansa City. Efter några timmars fikande, busande, jagande, trotsande och liiite shopping så tog vi en liten paus från varandra för att fortsätta myset över en flaska vin på kvällen ;) Idag har jag bara tagit det lugnt, gick en kortis på stan och köpte lite nödvändigheter på Konsum. Nu landade jag och mini under filten på soffan och hon snarkar redan. Gullet! Kvällen är fortfarande oplanerad så vad/vem som fyller den med kärlek återstår att se!


2012.01.13 (några timmar senare)

Nu är vi tillbaka på jobbet igen efter några timmar på vift.. Nu är vi båda rätt slöa så det blir lugnt resten av kvällen.. Ett glas rött hade suttit riktigt fint nu men det får vänta tills i morgon... Men en kopp kaffe duger kanske lika bra..?

Det snöade förresten lite förut!
Tur att det inte la sig!


2012.01.13 (fredag den 13:e)

Ett dåligt påhitt?
Eller ligger det någon sanning i det?
Det återstår väl att se!

Jag är iallafall inte hemma och gömmer mig, rädd för att alls ska gå fel bara för att det råkar vara den 13:e just idag, utan jag sitter på jobbet med en kaffekopp tätt intill ;)

Idag blir det nog rätt lugnt här, men ändå rätt händelserikt.. Om ett par timmar kommer Janne och sen drar vi nog förbi mig en stund i eftermiddag så mina två gull får mysa lite! ❤


2012.01.12 (mina två fina)


2012.01.12 (på jobbet)

Top från Vero Moda,
kofta och leggings från Gina.

2012.01.11 (dröm sött)


2012.01.11 (bortskämd?)

Min lilla tös har vant sig vid att ha ett glas vatten vid sängen om nätterna. Hon är sjukt bortskämd, jag vet. Men är man söt kommer man undan med det mesta ❤


2012.01.11 (livlig natt)

Ojoj nu vek jag mig för sängens rop! Det har varit en lugn dag, men en tuff natt. Jag har blåmärken på armen efter nattens kickar och sparkar. Söta, men vilda lilla Neo och Jia stannade här inatt och det är ju så mysigt men hjälp vad han stökade omkring här i sängen! Ena sekunden hade jag ett huvud i armhålan och i nästa ett finger uppkört i näsan. Var det inte det så var det en hård spark någonstans på kroppen eller slagsmål om täcket. Haha. Men kan man annat än att älska detta barn?!

Morgonen var lugn och mysig och vid två slank jag ner i källarn för ett par timmars pappersarbete sen gick jag och mamma en liten sväng på stan. Planen var egentligen gymmet men vi hade varken lust eller energi så vi sköt på det. Gymmet finns ju kvar - men inte fynden på stan ;)

Men nu blir det som sagt sängen. Jobb i morgon och det står mycket på schemat


2012.01.11 (dags för jobb)

Top från Gina, kavaj från H&M
och byxor från Gina.

2012.01.10 (min bebe är hemma)

Åh vilken härlig dag! Jag har fått kramas med Emina som är hemma och hälsar på. Det är underbart att ha dig hemma igen söta - surt bara att du åker snart igen!!

Mycker mer än så har inte hänt idag förutom lite städ och pill här hemma. Kvällen blir lugn och mysig hemma med lilla familjen ❤ Jia och Neo är påväg och snart trillar nog min man och Amir in också!


2012.01.09 (älskade vän)

Jag överraskades av dessa fina ord idag när jag slängde ett öga bort mot mitt köksbord. Underbara kvinna!

Jag önskar verkligen att varje människa hade en sån här underbar vän vid sin sida. Ingenting är omöjligt med det underbara stöd hon ger och den kärlek hon delar med sig av gör underverk! Att ha någon som alltid ställer upp, någon som alltid finns där och lyssnar och ger råd och är ärlig i alla lägen - det är otroligt sällsynt. Och jag har fått turen att ha dig i mitt liv! Jag måste ha varit en ängels ängel i ett tidigare liv! Du är den vackraste jag vet Johanna. Du har ögon som får vem som helst att smälta (och samma ögon har din dotter, så se upp med killarna om några år) ;) Du har ett skratt som smittar av sig och en underbar famn att gosa sig in i. Men det bästa med dig, det är det du har på insidan. Du har den vackraste av själar och det största hjärta jag vet.

Jag älskar dig. Och jag älskar dom små.
Alltid!


2012.01.09 (helomvändning)

Vårkänslorna och pirret i magen som solen lockade fram tidigare idag är nu utbytt mot hackande tänder och iskalla kroppsdelar! Pjuu vad kallt det blev helt plötsligt! Och mörkt.

Vi har precis käkat middag här på jobbet och roar oss nu med drama och intriger på teve. Även kallat Dr. Phil. Jag hade lätt kunnat somna nu bums på sekunden, stående, och sova tills imorgon så det får bli några koppar kaffe för att förhindra det!


2012.01.09 (vårkänslor)

Solen skiner här i Kalmar och någon snö har vi ännu inte fått så allt är precis som det ska! Det känns som vår ;)

Det känns som om dagarna flyger förbi, nyss var det julafton och nyår känns som igår men nu glider vi redan in på andra veckan på det nya året. Och jag startar veckan med jobb. Janne är här och vi landade precis i soffan för kaffe och skitsnack. Jia och lille Neo var precis här också och dom kommer nog snart hit igen, hon hade lite ärenden i krokarna!
Men som sagt - nu blir det kaffe!


2012.01.08 (en blomma i afrikas öken)

Det finns inte en ynka liten bit av min kind som är torr just nu. Jag grät ögonen ur mig till denna film. Jag grät av sorg, hat och ilska men jag grät även av kärlek till alla kvinnor och barn som drabbats och fortfarande drabbas varje dag. Jag förstår inte hur man kan göra såhär mot ett barn. Sitt egna barn!

När ingen annan visar kärlek, omtanke, respekt och förståelse så är det upp till oss andra här i världen att göra något. Agera. Tänk om det vore du. Eller din dotter! Ett ensamt barns skrik kan lätt tystas ner. Så skrik så högt ni kan. Allihop. Skrik för fan! Skrik!


2012.01.08 (höga toppar och djupa dalar)

Jag hade en underbar kväll igår! Jag, Jia, Jief, Amir och Admir satt hemma hos Jia och mös och sippade på lite vin ;) Vid tretiden dalade tyvärr toppen snabbt ner i backen och fortsatte så ända tills idag på morgonen då det lixom kraschade lite...

Men nu tar vi nya tag med promenad och dusch. Sen eventuellt mys med lilla familjen igen. Livet är ju inte en dans på rosor. Bara ibland..


2012.01.07 (denna dag har förlängt mitt liv)

Pjuu! Fem timmars tjo och lek räckte för att klubba ner mig! Vi har haft en underbar dag med massa skratt och kärlek! Amir kikade förbi en sväng också och bidrog med lite ny energi ;)
Bjuder på lite fler bilder!






2012.01.07 (med familjen på Lattjo)






2012.01.06 (nu slog det slint)

Jag tog precis upp telefonen, knappade in telefonnr och ringde och frågade om jag behövdes i källaren i morgon. På en lördag! Då är det inte ens öppet..! Jag behöver sömn. Och ledighet.


2012.01.06 (finbesök på jobbet)


2012.01.06 (det flåsar mig i nacken)

Idag är 7e av 7e arbetsdagen i streck och jag börjar faktiskt känna av det. Jag somnar sent om kvällarna och går upp tidigt. Ingen bra kombo. Somnade efter träningen igår och sov tills min man väckte mig två timmar senare.

Det lilla som återstod av kvällen (och ett par timmar in mot natten) spenderades hemma hos frugan och barnen med Admir, Amir och lilltösen. De finaste i mitt liv ❤


2012.01.05 (jag och mina spagettiben)

Snart kan jag andas. Snart. Jag är inne på min 6e arbetsdag och har nu bara en dag kvar sen är jag ledig hela helgen. Skönt. Vi stängde kontoret kl 13.00 idag så jag och mamma var förbi gymet innan jag gick hem till Mini. Jag siktade in mig på ben och mage idag och jag körde rätt hårt så nu kan jag knappt röra mig. Underbart!


2012.01.04 (min nya bästa vän)

Efter sex timmar i källaren så har jag nu kravlat mig upp på markplan igen. Bokföringen är klar och godkänd med en guldstjärna i kanten ;)

Jag skäms lite över att erkänna detta, men jag kröp snabbt tbx ner under täcket när jag kom hem... Så nu ligger jag här och myser framför gamla avsnitt av OC med Mini och min nya bästa vän - min pyjamas ;)


2012.01.03 (storm)

Ännu en arbetsdag är snart över. Men ingen vila, ingen vila. Imorgon väntar jobb i källarn igen.. Utanför rutan är det storm, det regnar i sidled! Helt galet! Jag och pappa var ute en sväng förut men vi kom varken framåt eller bakåt, blåsten höll oss hårt i sitt grepp! Men snön lyser fortfarande med sin frånvaro och jag hoppas den fortsätter med det! Men trots blåst, regn och skitväder så är jag ändå lycklig för jag måste ju ha världens bästa man för han kommer och hämtar mig på jobbet sen så jag slipper cykla hem i ovädret ❤


2012.01.03 (det vackraste som finns)

Kärlek!
Jag har ju totalt missat att dela med mig av en underbar nyhet! Vi (familjen på mammas sida) avslutade 2011 med att välkomna en ny liten pudding i familjen. Kl 20.29 på nyårskvällen så tittade en söt liten pojk ut. Jag blev faster <3


2012.01.03 (kaffekåt)

God morgon tisdag!
Idag mjukstartar vi...

Sitter på jobbet och kämpar för att hindra ögonlocken från att falla ihop. Jag väntar med längtan på att kaffet ska droppa klart, jag är i stort behov av en kopp nu, eller två!


2012.01.02 (en dag halvt under jord)

Spenderade första vardagen iår med att extraknäcka i källaren. Efter 6 timmar framför datorn så är halva decembers bokföring genomplöjd. Skönt!

Jag sprang därefter en kortis på stan med min kära lille mor och efter det mös jag, Kikki och Joanna ner oss i min soffa för te och catching up ;) Och snart kommer älsklingen och då blir det ännu mera mys och kärlek <3


2012.01.01 (lyssna på den inre rösten)

Nått år - nya löften?
Ny besvikelse?!

Nej, nyårslöften är ingenting för mig. För jag klarar ändå aldrig av att hålla dom. Så istället för att sätta för höga krav på mig själv så har jag har bestämt mig för att sätta upp mål för det nya året.. Jag tänker inte gå in på det i detalj just nu men jag kan sammanfatta det såhär: År 2012 ska bli det år då jag sätter mig själv i centrum. Jag vill lära känna mig själv. Jag vill somna och känna lycka och vakna upp och älska mig själv..


RSS 2.0