2012.04.25 (på is)

Hej hopp! Bloggen har legat lite på is, jag har inte haft tid helt enkelt. Och så kommer det förmodligen vara nu lite drygt en vecka framöver då jag pyser till Cypern på fredag! :)

Mina mat & träningsinlägg kommer jag troligtvis lägga ner då jag känner att jag fått bra koll nu och har inte längre någon nytta av dom. Anledningen till att jag började med dessa inläggen var för att ha koll på mig själv med tanke på att jag haft problem med vissa råvaror.. Men nu har jag lärt mig vad min kropp klarar av och i vilka mängder jag ska äta och inte äta. Ja, vad jag mår bra av helt enkelt!

Skriver igen när jag får tid! Nu ska jag fortsätta jobba!


2012.04.23 (kärlek)

Uppe med tuppen. Barnvaktar :) Därför ingen uppdatering.. Sötnosen somnade precis. Så nu - kaffe!


2012.04.22 (stressen smyger sig på)

God morgon! Idag är det en sån där trist och seg söndag.. Sitter på jobbet och fryser under en filt. Mår lite knas idag. Men det är nog bara resfeber och stress inför resan. Det är så mycket jag måste hinna fixa innan vi åker. Köpa (bland annat) skor, kavaj, väska, bikini, jag måste växla pengar, prova ut alla kläderna, tvätta, packa, fixa naglar, epilera ben, göra hårinpackning, ansiktsmask, göra fotbad och fila fötterna, städa, deklarera osv, osv och samtidigt ska jag hinna träffa alla vänner, mysa med min man, gosa med vavvan, hinna med alla andra vardagssysslor, träna och självklart jobba.. Jag hade behövt en veckas semester innan semestern för att hinna med allt! Men idag är det bara jobb som gäller - i morgon börjar kaoset..!


2012.04.21 (mat och träning)

Heldag på jobbet idag så inget gym idag. Bara lite vardagsmotion som spring i trappor och cykling :)

9.15: Ca 2,5km cykling till jobbet + 12 trappor upp.
Frukost 9.40: En proteinshake, 1/2 glas juice och en kopp kaffe.
11.30: En clementin.
Lunch 13.00: Två kokta ägg, skivade på en brödbit, med lite majonäs och en kopp te.
Middag 17.30: En liten portion spagetti med köttfärssås och en redbull (sugarfree). (Nallade även ett par pommes från pappa, gjorda i ugn).
Under kvällen: En clementin och lite pistagenötter.
23.00: 12 trappor ner + ca 2,5km cykling hem.


2012.04.21 (oups säg inget till någon...)


2012.04.21 (sista jobbhelgen innan semestern)

God morgon! Eller ska jag kanske säga god middag..? Idag är det lördag och helg och jag är på jobbet. Ingen vila här inte.. Måste erkänna att jag är lite trött och sliten efter vinet och myset hemma hos frugan igår. Den flaskan var farlig! Men god :) Jag, Mini och mannen åkte dit efter middagen igårkväll. Det är fredagsmys på hög nivå när man får ha alla de fina runt omkring sig - älsklingen, frugan, barnen, vavvan och Amir :)


2012.04.21 (snart är vi där)

 

Bild från Google.

2012.02.21 (gårdagens mat och träning)

Det blev inget gym igår. Jag och älsklingen tog en vända på stan istället. Jag hittade dock ingen bikini (som var prio ett) men jag kom hem med ett par shorts, en BH och en top istället. Allt från Gina. Jag hittade även en jättefin klänning men den fanns inte i min storlek så ska kolla ute på Hansa om jag orkar och hinner det innan jag åker annars kanske jag skickar efter den. Fast frågan är om jag hinner få hem den innan fredag..?

Här kommer gårdagens mat;
Frukost 8.15: Två kokta ägg och en kopp kaffe.
10.30: En clementin.
12.00: En banan, en clementin och två chokladbitar.
Lunch 14.00: En liten omelett (på 1 ägg) med rödlök och parmaskinka, lite sallad och ett glas vatten till det.
Mellanmål 15.30: 1/2 kesella naturell (mini) med frysta hallon.
Middag 19.30:En bit gädda med tomatsallad och ett glas rödvin.
Under kvällen: Ett glas rödvin och lite chips.


2012.04.20 (igår)


2012.04.20 (ledig fredagkväll väntar)

1 timme och 20 minuter kvar sen slutar jag för idag :) Då ska jag njuta av lite fejksol med mamma! I eftermiddag blir det antingen träning eller en kort sväng på stan. Jag "behöver" egentligen inte träna idag för jag körde ju igenom hela kroppen igår, men vi får helt enkelt se vad som händer. Ska se vad min man är sugen på!


2012.04.20 (ingen energi, ingen ork)

Usch idag är jag trött. Jag är helt slut..! Det var näst intill omöjligt att vakna idag på morgonen så jag tog mig nästan inte ur sängen för att bege mig till jobbet. Benen bar mig inte och vädret gjorde ju inte saken bättre. Så jag lämnade cykeln hemma på gården och tjuvade till mig mammas bilnycklar och åkte Seat till jobbet idag :)


2012.04.20 (nu räknar vi ner!)

God morgon! Sitter med min kaffekopp här på jobbet och drömmer mig bort.. Om en vecka åker vi :) Det ska bli så skönt!


2012.04.19 (dagens mat och träning)

8.55: 40 minuters promenad.
Frukost 9.40: En proteinshake.
11.45: En kopp grönt te och ett par rån.
Efter gymet: Rester från gårdagens middag.
16.10: En proteinbar.
Kvällsmat 19.15: 1/2 kesella naturell (mini) med pumpakärnor, solroskärnor och torkad aprikos. En kopp grönt te till det.
Kvällsgott: Ett glas rött vin och ett par finncrisp.

På gymet; Det blev som sagt helkropp idag :)
15 min band (6% lutning)
Benpress 15kg 8*3
Insida lår 30kg 8*3
Utsida lår 30kg 8*3
Baksida lår 20kg 8*3
Framsida lår 15kg 8*3
Pulldown (rygg) 27,5kg 8*3
Bröstpress 15kg 8*3
Pulley (rygg) 18kg 8*3
Ländrygg 30kg 8*3
Biceps 17kg 8*3
Triceps 17kg 8*3
Mage 37,5kg 8*3


2012.04.19 (min dag)

Idag har bloggen strejkat! Därför inga inlägg. Men nu verkar det funka igen så jag tänkte att jag skulle sammanfatta dagen lite kort.. Började som vanligt dagen med en promenad, sen frukost med mamma i källaren. Sen var jag på gymet och svettades. Körde igenom hela kroppen och höjde vikterna på en del maskiner så det kändes riktigt skönt! Vid fyra åkte jag och mamma ut till Hansa för lite shopping och jag hittade en hel del. Lite nya toppar, en klänning, ett par jeans, mascara osv. Mest till resan :) Nu är det bara 8 dagar kvar!!

Nu sitter jag hemma och myser med Mini och väntar på att älsklingen ska komma. Men det dröjer nog, han skulle äta och lite innan han var klar där hemma. Så jag funderar på att ta med vavvan ut på en promenad. Men det regnar/snöar utanför fönstret så det är inte så lockande...


2012.04.19 (gårdagens mat och träning)

Jag hade ju som sagt bestämt mig för att dra till gymet igår. Jag skulle gått dit på morgonen eftersom att jag ändå var vaken så tidigt, men det blev ändrade planer och jag gjorde ju stan med frugan istället. Så tanken var då istället att det skulle bli ett kvällspass. Jag gjorde mig redo vid åttatiden, hoppade i träningskläderna och plockade fram vattenflaska och allt annat som jag behövde och när jag tog på mig mina skor och min jacka så kom Mini springandes med viftandes svans och ett himla glatt humör - hon trodde det var dags för promenad. Och då kunde jag bara inte lämna henne hemma, så jag offrade min träning och tog med lilldamen på en långrunda kring stan! En timme blev det och vi njöt båda två av varje sekund så det var helt klart värt det!

Gårdagens;
9.00: 30 minuters promenad.
Frukost 9.40: En proteinshake.
Lunch 12.15: Kesoplättar (1,5st) och två knäckebröd (minirut) med ost. Ett glas vatten.
Efter maten: En kopp kaffe.
15.00: En kopp kaffe.
Middag 18.00: "Laxgratäng" med brysselkål och ett glas vatten.


20.00: 60 minuters promenad.
Kvällsfika 21.00: En kopp kaffe och en proteinbar.


2012.04.18 (mysig eftermiddag)

För en gång skull så blev det som det skulle. Jag har spenderat hela eftermiddagen på stan med min fina fru och barnen :) Jag fick det stora och mysiga ansvaret att vara lite barnvakt en timme efter lunchen med min kära mor medans Jia hämtade Ayla på dagis! Barnpassningen var till en början lugn och skön (Neo sov) så jag han både bädda sängen och röja undan disken. Precis när jag var klar så slog han upp ögonen. Där snackar vi om underbar timing! Vi drog då ut på stan och flummade runt. Diggade till musiken, körde runt på vagnen (både jag och Neo), räckte ut tungan till gubbar (Neo) och vinkade och flörtade med varannan människa (Neo) och massa annat kul.. Jag skrattade så jag grät! Sötnöten.. När Jia och Ayla kom in så möttes vi upp på 4-kök för lite fika och sen sprang vi lite på stan..

Nu är jag hemma igen. Har varit ute med lilldamen, lagat mat och ätit. Tvättmaskinen går på högvarv och jag har landat i soffan. Ska andas en stund och bara ta det lugnt. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Gymet? Kanske..?!


2012.04.18 (just nu)

Jag måste ha världens mysigaste hund! Hon ligger på mitt bröst med nosen uptryckt vid min hals, bakom mitt öra och snarkar :) Vi har varit ute på promenad och ätit frukost med mamma i källarn och myser nu som sagt för fulls muggar ;) Jag skulle egentligen varit på gymet nu men det är omöjlig att slita sig! Jag får träna ikväll istället.. Ska snart göra mig iordning och fixa lite här hemma. Sen blir det nog en vända på stan. Måste fixa lite till resan. Ny bikini bland annat. Försöker övertala mannen till att följa med. Håll tummarna!!!


2012.04.18 (gårdagens mat och träning)

Igår hade jag vilodag. Kroppen skrek efter motion men den måste ju få återhämta sig så jag höll mig riktigt lugn igår.. Nästan för lugn..

Frukost 9.40: Två mackor med ost och en kopp kaffe.
Middag 15.00: Thai buffé.
16.00: En ramlösa.
17.15: Promenad till och från Ica med putt av rullstol.
18.00: En redbull sugarfree.
Kvällsmat 20.00: 1/2 kvarg med solrosfrön och pumpafrön.


2012.04.18 (god morgon)

Jag är ledig idag men är ändå "uppe" med tuppen.. Ligger i sängen och kollar på Rix-fm. 7.30 kliver Jane in i studion och det måste jag ju självklart se! ;) Vi har ju ändå varit familj en gång i tiden.. Stort lycka till!


2012.04.17 (kalendern - min nya bästa vän)

Ska man planera träningen efter livet?
Eller livet efter träningen?

Det kan vara svårt att få ihop jobb, fritid, vardagssysslor och träning, men jag tycker att jag har kommit in i ett bra flyt nu där planering är nyckeln ;) Jag har hittat en bra balans. Och mycket är nog tack vare det nya schemat. Nu är jag inte fast på jobbet en hel dag utan jag kan både jobba och träna och även hinna med något kul och lite nytta där hemma under samma dag - vilket jag inte kunnat på flera år..! Det ena behöver inte längre utesluta det andra... Och det är så underbart härligt!


2012.04.17 (uttråkad)

Hockeyn är fortfarande igång och jag är fortfarande lika uttråkad... Mailen är kollad, Facebook är kollad (typ 100 gånger), bloggen är uppdaterad och en massa, massa bloggar är lästa... Jag har även "nätshoppat" lite. Jag klickade i en massa fint i varukorgen på flera olika sidor men det slutade ändå med att jag inte beställde något.. Det är ju faktiskt mycket roligare att shoppa live :)

Åt precis lite kvällsmat och funderar på att fixa mig lite te. Eller jag tar kanske min sista redbull istället....? Får se..


2012.04.17 (lugn dag)

Som jag skrev tidigare så blev jag dålig efter frukosten så jag och Mini landade på soffan ett par timmar. Allt jag behövde var lite vila och kärlek så släppte det :) När älsklingen kom hem från jobbet drog vi till Thai Silk för lite mat och därefter var jag och mamma och solade och sen tog vi en kort sväng på stan. Vid 17 började mitt jobbpass så här sitter jag nu och det är hockey på teve. Usch. Inget kul alls ju så jag roar mig med lite Rumble på mobilen istället!


2012.04.17 (tidigare idag)


2012.04.17 (urk!)

Jag mår illa. Varför åt jag bröd?! Min kropp klarar ju inte av det.. Två skivor igår kväll och två idag på morgonen blev alldeles för mycket. Usch! Det blir soffläge en stund nu så detta går över...!


2012.04.17 (morgonplanen i kras)

Tog sovmorgon idag och vaknade helt ok utvilad. Jag klev ur sängen och såg att solen sken och blev snabbt på bra humör. Hoppade i en mys, kopplade vavvan och var peppad för en långpromenad. Men oj, så lurad jag blev! Det blåste och det var kallt så det blev en snabbkiss följt av frukost i källaren!


2012.04.17 (gårdagens mat och träning)

9.00: 30 minuters promenad.
Frukost 9.40: En proteinshake och en clementin.
11.30: TRX-pass.
Efter träningen: En proteinshake.
Lunch/Middag 15.00: 6 falafel med tomatsallad och ett glas vatten.


16.40: 2,5km cykel till jobbet.
Mellanmål 16.45: En proteinbar.
17.15: En kopp kaffe och ett glas vatten.
Kvällsmat 18.30 1/2 burk kvarg med lite pumpafrön och solrosfrön och ett glas vatten.
Kvällsmat 20.00: Två varma mackor med svampstuvning och en kopp te.
23.00: 12 trappor ner + 2,5km cykling hem.

2012.04.16 (lite komiskt)


2012.04.16 (Ajaj aj!)

Sitter på jobbet med en hemsk huvudvärk. Den värsta på länge!! Vill bara lägga mig ner och dö! Men får bits ihop, har en praktikant här så det är bara till att härda ut.. Tog precis en Ipren så förhoppningsvis släpper det snart!


2012.04.16 (hemma från gymet)

Nu har jag precis kommit hem från ett grymt pass och sitter nu i soffan med min shake. Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning sen ska jag slänga ihop lite lunch!


2012.04.16 (god morgon)

Solen skiner, solen går i moln, solen skiner, solen går i moln, osv... Vädret verkar lite förvirrat idag men mitt humör är på topp, lite trött bara men jag piggnar snart till :) Jag startade dagen med en promenad och landade sedan i källarn för lite frukost. Dök precis ner i soffan en stund för att smälta maten för vid 11.30 ska jag till gymet. Det blir ett hårt TRX-pass idag! Skönt!


2012.04.15 (tidigare idag)

 


 


2012.04.15 (vavvan ville leka)


2012.04.15 (fiskarmästaren)


2012.04.15 (mat och träning)

9.30: 40 minuters promenad.
Frukost 10.30: Två kokta ägg, mosade med en klick smör och en kopp te.
Efter gymet:
En proteinshake.
Lunch 14.00: Kesoplättar (1,5st) och ett glas vatten.
Efter maten: En kopp te.
Middag 17.00: En liten portion spagetti med köttfärssås och ett par rån.
17.30: 40 minuters promenad.
Kvällsgott: En kopp te och lite chips.

På gymet;
10 min band (6% lutning)
Benpress 13kg 8*3
Insida lår 30kg 8*3
Utsida lår 30kg 8*3
Baksida lår 20kg 8*3
Framsida lår 15kg 8*3
Mage 37,5kg 8*3


2012.04.15 (min dag)

Oj vilken dålig uppdatering på bloggen idag. Inte ett enda ynka inlägg.. Jag har haft fullt upp från morgon till kväll!

Startade dagen med en långpromenad, därefter blev det frukost och sen vidare mot gymet! Mellanlandade i solstolen på gården en timme innan Sandra kom förbi på fika och mys. När hon gick begav jag mig till Stensö för lite fiske med pojkarna och Jia. Och bruden fick napp! Haha, helt otroligt! Men vi släppte i den igen då det är "ägg-läggar-dags" och man får inte ta med de små liven hem till matbordet! Sitter nu i bilen påväg hem. Ska skynda i duschen för jag är kall ända in i själen!


2012.04.14 (mat och träning)

Frukost 11.00: Två kokta ägg, en tallrik fil och ett glas vatten.
Middag 17.00: Egengjord grönsakssoppa, ett par rån och ett glas vatten.
Efter maten: En kopp te.
Kvällsmat 20.00: Ett knäckebröd med leverpastej och majonäs och en kopp te.
Kvällsgott: Två riskakor.

Det blir nog inget mer idag..


2012.04.14 (soffmys)


2012.04.14 (min dag)

Städa hela lägenheten - check!
Tvätta all tvätt -check!

Nu blir det mys i soffan med Jief. Vi är båda mätta o goa efter maten :)


2012.04.14 (god morgon)

Jag och älsklingen tog en välbehövlig sovmorgon idag. Det behövdes då det blev riktigt sent igår. Vi spenderade kvällen ute hos Jia och släckte inte lampan förrän strax innan tre. Jag har precis ätit frukost och mannen är iväg och fixar med bilen.. Ska snart smita bort till solariet och sen ska jag fixa lite här hemma. Tvätt, disk och städ står på schemat innan Jief kommer förbi på en fika när hon slutat jobba. Skrivs mer sen!


2012.04.14 (gårdagens mat och träning)

7.40: Ca 2,5km cykling till jobbet.
Frukost 8.10: 1/2 portion havregrynsgröt med blandad frukt, ett glas vatten och en kopp kaffe.
Mellanmål 10.30: Lite havreringar.
Lunch 12.15: Två kokta ägg skivade på knäckebröd (sport), den ena med majonäs och den andra med kaviar. En kopp te till det.
13.00: En kopp kaffe.
"Middag" 15.10: En avocado med kräftstjärtar och en bit paprika.
16.15: 12 trappor ner + ca 1km cykling till gymet.
16.40: Gymcirkel.
17.30: Ca 2,5 km cykling hem.
Efter träningen: En proteinshake.
Under kvällen: Två hemgjorda köttfärsbiffar, två glas vitt vin och alldeles för mycket chips.


2012.04.13 (update från jobbet)

Vi hade precis besök av Anton här på jobbet. Så det verkar som att vi äntligen hittat en semestervikarie :) Om två timmar slutar jag så jag ska snart ta och slänga ihop lite käk och sen bär det av mot gymet!


2012.04.13 (ont i hela kroppen)

Jag har fått en träningsvärk från helvetet! Så jäkla skönt! Trots att jag knappt kan röra mig så njuter jag av smärtan.. Haha. Anna varnade mig för gymcirkeln sist men det är ingenting mot ett TRX-pass! DET dödar!

Men för att bli av med träningsvärken är väl det bästa att träna mer? Så om 7 timmar kör vi igen :)


2012.04.13 (på jobbet)

Jobbar 8-16 idag igen, sen väntar gymet med Anna och Marie. Set blir Gymcirkel idag igen :) Pepp pepp. Vi har precis ätit lite frukost här på jobbet och jag sitter just nu och väntar på ett samtal...


2012.04.13 (fredag den trettonde)

Är ni skrockfulla? Inte jag, inte speciellt iallafall. Jag tror till exempel inte att det betyder otur att gå under en stege, men jag gör det ändå inte. Jag tror heller inte på sju års otur/olycka om man slår sönder en spegel, men det hugger till i magen när jag råkar tappa en. Och idag ska det alltså vara en otursdag. Hela dagen. Bara för att det råkar vara fredag och den 13:e samtidigt. Men jag kan inte minnas att det hänt något dåligt under någon utav alla fredag den 13:e under mitt snart 25 årt långa liv. Men jag har det ändå i bakhuvudet... Är det för att vi är uppväxta med "rädslan" över dessa otursfenomen? Är det bara påhitt? Eller ligger det någon konkret fakta bakom?


2012.04.12 (dagens mat och träning)

7.40: Ca 2,5km cykling till jobbet.
7.55: Ett glas vatten.
Frukost 8.10: Yoghurt med hallon, mango och müssli. Och en kopp kaffe.
Lunch 12.10: Ett kokt ägg, skivat på en macka med lite kaviar och en kopp te.
Middag 15.00: En liten portion spagetti med köttfärssås och två skorpor.
16.00: 12 trappor ner + ca 2,5km cykling till solariet.
17.10: 15 minuter på löpbandet (6% lutning).
17.25: 15 minuter på löpbandet (utan lutning).
17.45: 45 minuters TRX-pass.
Efter träningen: En proteinshake.
Kvällsmat 20.30: Ett knäckebröd med leverpastej och lite majonäs. Och en kopp grönt te.


2012.04.12 (kvälls"nöje" med Katrin)


2012.04.12 (i min onepiece)

Nu är jag äntligen hemma! Precis som igår, så har det varit fullt ös hela dagen. Började som sagt dagen med jobb 8-16. Vi fick finbesök av Mika runt 13-tiden och sen sa det vips och så var det dags att sluta.. Drog då bort till solariet och mötte upp mamma för att njuta och koppla av en sekund. Slumrade till någon minut och samlade lite ny energi för gymet där jag körde 30 minuters konditionsträning på löpbandet och sedan 45 minuters TRX. Nu har jag hällt i mig en shake och duschat och myst ner mig i min onepiece under en filt i soffan. Behöver jag säga att jag är trött?! Men ännu är inte dagen slut. Snart kommer Katrin hit för mys och matteplugg.. Ingen vila än inte..!


2012.04.12 (underbart!)

 


 


2012.04.12 (nu räknar vi ner)

40 minuter kvar sen slutar jag jobba för idag och då bär det av mot solariet! Jag ska nog stanna till på gymet på vägen hem också. Om inte solningen drar ut för mycket på tiden..


2012.04.12 (dagens outfit)

 


 


Kör "lilla My"- inspirerat idag med håret i en hög knut :) Jeansen är från Cubus, det vita linnet från HM, top från Gina och koftan är från New Yorker.

2012.04.12 (morrn!)

Frukosten är i magen, kaffet är i handen och humöret är på topp! Kom till jobbet för ca 1,5 timme sedan. Shit, tiden går fort idag! :)

Dagens frukost.

2012.04.11 (mat och träning)

Idag har det varit fylld ös sedan jag klev upp i morse. Kul! Men nu är jag trött! Så nu blir det mys framför Big Brother i soffan medans jag väntar på att min man ska komma hem från jobbet.. En timme kvar, jag undrar om jag klarar av att hålla mig vaken..?

Dagens;
7.40: Ca 2,5km cykling till jobbet.
Frukost 8.10: 1/2 portion havregrynsgröt med lingon och mjölk. Och en kopp kaffe.
Mellanmål 11.00: En avocado med citron och lite salt. Och en kopp te.
Lunch 13.00: Blandallad med tomat, gurka, paprika, ett kokt ägg och kräftstjärtar.

 

14.00: 12 trappor ner.
15.00: 12 trappor upp.
Mellanmål 15.45: En banan och en kopp te.
17.00: 12 trappor ner + ca 1km cykling till gymet.
17.15: 15 minuter på Crosstrainern.
17.30: 15 minuter på löpbandet (med 6% lutning).
18.00: Gymcirkel.
18.45: Ca 2,5km cykling hem.
Efter träningen: En proteinshake.
Kvällsmat 20.30: Ett knäckebröd med leverpastej och en kopp te.


2012.04.11 (hemma från gymet)

Grymt pass! Är helt yr och knäsvag.. Jag är verkligen helt slut! Landade precis på soffan framför Big Brother efter en snabb kissrunda med Mini. Ska hälla i mig en shake och fundera ut något mer att stoppa i magen... Skrivs sen!


2012.04.11 (pepp pepp)

Mot gymet! Snart är det dags för träning med Anna. Gymcirkel blir det. Eller mördarpass som hon kallar det...?! Vad har jag gett mig in på?!


2012.04.11 (16 dagar kvar)

Sen bär det av :)


2012.04.11 (god morgon)

Sitter på jobbet. En timme avklarad. 7 kvar. Jag jobbar bara "halvdag" idag :) Mannen är hemma hos Mini till ett-tiden sen drar han till jobbet.. Aaa vi går om varandra. Nu när jag fått nytt schema jobbar han kväll då jag jobbar dag och dag då jag jobbar kväll... Inte det roligaste upplägget kanske men det är underbart för vavvan och jag jobbar ju inte varje dag så vi ska nog lösa det här med :)

Efter jobbet blir det träning. Äntligen! Får se om det blir gym eller ett pass, jag har inte bestämt mig än. Ska kanske sola också innan jag ska dra mig hemåt. Om inte jag och mamma gör det i morgon... Skrivs mer sen, ska göra lite nytta här nu, men först ska jag dricka upp mitt kaffe :)


2012.04.10 (mat och träning)

Tanken var att jag skulle till gymet idag men jag har haft sådan huvudvärk hela dagen så jag kände att det var lika bra att skjuta på det tills i morgon. Jag packar med mig träningsväskan så jag kan dra förbi gymet direkt efter jobbet. Och nu när jag tittar tillbaka på mitt värskeintag tag de sista dagarna så förstår jag ju vart huvudvärken kommer ifrån..! Oerhört onödigt och korkat av mig..!

Dagens;
Frukost 10.00: En tallrik fil, en kopp grönt te och lite blandad frukt.
Lunch 13.00: En liten portion spagetti med köttfärssås och ett knäckebröd med ost.
Middag 17.00: Kesoplättar (1,5st) och lite jordgubbssylt.
22.15: En mugg välling med frysta blåbär och fryst mango.
22.30: Ett stort glas vatten.


2012.04.10 (lite tid för mig själv)

Sorry för kass uppdatering. Inläggen har varit väldigt opersonliga och trista den sista tiden men det har sin förklaring. Det är dock inget jag tänker dra upp här... Jag har helt enkelt bara behövt ha lite egen tid och bara vara runt omkring de människor som får mig att må bra..


2012.04.10 (gårdagens mat och träning)

9.30: 60 minuters promenad.
Frukost 10.30: En proteinshake och en kopp grönt te.
Mellanmål 13.00: Lite blandad frukt och en kopp grön te.
Mellanmål 15.30: Två knäckebröd (minirut) och två koppar kaffe.
Middag 18.00: En liten portion spagetti med köttfärssås och två knäckebröd (minirut).
Under kvällen: Ett par glad rött och lite snacks.


2012.04.10 (resultatet efter en timme i köket)


2012.04.09 (gårdagens mat och träning)

9.10: Ca 2,5km cykling till jobbet + 12 trappor upp.
Frukost 9.30: En proteinshake, ett glas vatten och en kopp kaffe.
Mellanmål/lunch 13.30: 1/2 keso (annanas och passion) och lite müssli och en kopp te.
15.00: 12 trappor ner och upp igen.
15.20: 12 trappor ner och promenad bort till Ica, med putt av rullstol (fuskade och tog hissen upp).
16.00: En red bull (sugarfree).
Middag 17.15: En kycklingklubba (utan skinn), lite blandsallad, en tomat, 1/2 burk majs och ett glas vatten.
Kvällsgott 19.00: En banan med två chokladbitar (i micro).
Kvällsmat 21.45: Två frallor med ost och ett glas vatten.
23.00: 12 trappor ner + ca 2,5km cykling hem.


2012.04.08 (kvällsutsikt från jobbet)


2012.04.08 (sista jobbpasset för denna gången)

Usch, det var en jobbig natt inatt. Jag låg vaken till 2, halv tre. Stirrade i taket, vred och vände och snurrade sunt som en annan tok..! Jag sover aldrig lika bra när jag är ensam..

Jag lyckades iallafall ta mig upp ur sängen idag på morgonen så jag kom i tid till jobbet. På sekunden. Ligger just nu på soffan med magknip och en hemsks smärta. Det är dags för "den där tiden" som tyvärr återkommer varje månad. Skriver mer sen när jag mår bättre. Ska knapra lite piller och bara ta det lugnt en stund innan vi drar igång med dagens sysslor.


2012.04.07 (jag saknar min bebis)


2012.04.07 (ensam i ett mörkt och tyst rum)

Är det bara jag som inte är ute ikväll eller?! Jag ligger snällt och "vuxet" nerbäddad i sängen i min ensamhet... Ska försöka sova tänkte jag! Roa er för mig med! Och ta ett glas vin och tänk på mig! Tack :)

Puss och godnatt!


2012.04.07 (mat och träning)

9.10: Ca 2,5km cykling till jobbet + 12 trappor upp.
Frukost 9.30: En proteinshake, ett glas vatten och en kopp kaffe.
12.00: Ett glas vatten.
Mellanmål/lunch 12.30: 1/2 keso (annanas och passion), lite frysta blandade bär, lite mussli och en kopp te.
Middag 17.00: Tacosallad (tacofärs, tomat, majs, gurka, paprika, blandsallad, lite tacosås och ett par krossade tacochips) och ett glas vatten.
21.00:
En mugg välling med frysta hallon.
23.00: 12 trappor ner + ca 2,5km cykling hem.


2012.06.07 (mätt & go)


2012.04.07 (på jobbet)

Sitter halvt gömd i min onepiece under en filt här på jobbet. Det var kallt att cykla hit idag på morgonen. Det snöar och blåser.. Jag vill ha tillbaka våren nu!!


2012.04.07 (gårdagen)

Vi hade som sagt familjemys hemma hos mamma och Kjell igår :) Syster, båda bröderna, allas respektive och alla barn och bebisar var där. De enda som fattades var lille Thure och Admir... Thure firade påsk med sin pappa och Admir var upptagen på annat håll. Men vi hade trevligt ändå, vi åt och drack gott (mm, jag struntade i morgonens nyktra plan) och njöt av varandras sällskap. Det är så sällan vi ses allihop såhär! Synd! Vid sjutiden gav gänget upp men jag drog mig kvar till niotiden. Lämnade kvar Mini hos mamma och begav mig ut till Jia för lite gos och kärlek innan söta och underbara Amir körde hem mig. Väl hemma hoppade jag i säng illa kvickt!


2012.04.06 (mat och träning)

Det har varit dåligt med både mat och träning idag.. Är inte på topp, men lite har jag fått i mig iallafall. Var ute hos mamma i stort sett hela dagen och hade lite påskmys med familjen.

Frukost 10.30: En proteinshake och en kopp te.
Middag 14.30: Påskmat och ett glas vatten.
Under kvällen: En kopp kaffe, en cider, två shot och en avocado.


2012.04.06 (bakis och vaken sedan halv åtta)

Det blev lite mycket vin igår. Drack bort några problem och drack fram några nya.. Ikv håller jag mig nog borta från alkoholen..?! Ligger fortfarande kvar i Aylas säng, i Aylas rum och stirrar på stjärnorna i taket medans jag väntar på att familjen ska vakna... Hoppas på att dom sover lite till, jag har ingen lust att gå upp och tillbaka till verkligheten utanför dörren riktigt än..


2012.04.05 (jag, frugan och en dunk - kvällen är räddad)


2012.04.05 (mat och träning)

Eftersom att jag flydde ifrån verkligheten och åkte ut till frugan så blev det inget gym idag. Jag har ändå ingen motivation så det var kanske lika bra..?

8.00: 60 minuters promenad.
Frukost 9.30: En proteinshake och en kopp kaffe.
11.00: En kopp kaffe.
Lunch 12.20: 8 bitar sushi och ett glas vatten.
13.30: En kopp kaffe.
Middag 17.00: En liten portion spagetti med köttfärssås, en liten brödbit och ett glas vatten.
18.00: Ett glas rödvin.
Middag igen 19.00: En kycklingfilé med sötsur sås och ett glas vatten.
19.30: En kopp kaffe.
Under kvällen: Ett glas (kanske fler) rödvin.
Ska försöka ta mig ut på en lite längre kvällspromenad innan läggdags tänkte jag. Får väl se om jag lyckas...


2012.04.05 (hos de bästa)

En dålig dag blev till en mysig och kärleksfull kväll. Jag tog min hund och mitt pick och pack och åkte ut till frugan och barnen. Här blir man överröst med kärlek, skratt, pussar och kramar och man kan inget annat än att vara lycklig och glad :)


2012.04.05 (dagens detaljer)

Skärp från Bik Bok och ringar från Glitter och H&M.

 


2012.04.05 (dagens outfit)

Blå jeans från Gina och vit tröja från Cubus.

 


2012.04.05 (tar en paus och myser i min nya onepiece)

 

 


2012.04.05 (upp&nervänd torsdag)

Solen skiner och jag är ledig och har hittills haft en händelserik och mysig dag så jag borde vara på toppenhumör, men det är jag inte.. Kanske är det gårdagen som spökar? Eller har verkligheten helt enkelt kommit ikapp? Igen. Jag har levt i min lilla lyckliga bubbla nu ett bra tag och allt har rullat på utan några svårigheter, men nu är det något som bosatt sig som en klump i magen igen och tankarna spelar mig ett spratt...


2012.04.04 (mat och träning)

8.30: 30 minuters promenad.
9.00: Ca 6km cykling till jobbet + 12 trappor upp.
Frukost 9.40: En protienshake, ett glas vatten och en kopp kaffe.
11.30: Två glas vatten.
Lunch 12.30: En liten portion spagetti med köttfärssås och ett glas vatten.
Middag 16.30: Samma som igår.
Kvällsmat 19.30: 1/2 kesella (rabarbersmak) med 1dl blandad frusen frukt och en kopp te.

Kvällsmat 21.50: En mugg välling med frysta blåbär.
23.00: 12 trappor ner + ca 2,5km cykling hem.

2012.04.04 (lekstund på jobbet)

Sitter vid varsin ände av bordet och fördriver lite tid med spel. Två olika spel.. Jag spelar Rumble och han TV-spel.. Haha, vad sociala vi är! Koncentrationen är iallafall på högsta nivå!


2012.04.04 (världens sötaste Anna ❤)


2012.04.04 ( - )

Ojdå. Finner inga ord...


2012.04.04 (instagram)

Känner mig lite vilsen,
men det blir nog bra :)



2012.04.04 (i pojkvännens kläder)

Jag sov ju inte hemma inatt så hade inga rena byxor att ta på mig idag på morgonen så jag rotade runt i älsklingens garderob och hittade ett par jeans. Dom sitter faktiskt helt ok :) Tröjan är från Cubus.



 


2012.04.04 (på jobbet)

Och så var det dags för ännu en dag på jobbet! Men idag har jag rena och torra byxor på mig (tillskillnad från igår) så idag kan vi ut och röja lite :) Men först lite fix här hemma!


2012.04.03 (mat och träning)

Idag lät jag kroppen vila lite innan jobbet. Jag låg kvar i sängen alldeles för länge istället för att tvinga ut mig själv på en morgonpromenad! Men det behövde jag, man måste ju få vila ibland också :) Och som ni förstår så blev det inget gym idag och inte i morgon heller då jag jobbar heldag!

Men här kommer iallafall dagens;
9.15: Ca 2,5 km cykling till jobbet + 12 trappor upp.
Frukost 10.00: En proteinshake och en kopp kaffe.
Lunch 13.00: Två kokta ägg och två glas vatten.
Mellanmål 15.00: En makrillburk.
Middag 17.15: Räksallad (blandsallad, handskalade räkor, paprika, gurka, rödlök, majs) och ett glas vatten.

 

Kvällsfika 19.15: 1/2 burk kesella (rabarbersmak) med lite frysta hallon och en kopp te.
Kvällsfika 22.00: Ett litet äpple, två riskakor och en kopp te.
23.00: 12 trappor ner + ca 6km cykling hem.


2012.04.03 (Kvällsfika och top Model?)

Sitter just nu och myser med lite kvällsgott här på jobbet.. Jag sitter här och smider planer om att haffa åt mig tv-dosan och slå över till 3an och se svenska Top Model. Haha jag undrar om jag lyckas?! Tveksamt..

Pss, jag har lyckats stå emot godissuget :)


2012.04.03 (det är jobbigt nu!)

Sjukt jobbigt! Cheferna kom precis förbi här på jobbet, klev in innanför dörren och skrek "glad påsk" och lämnade kvar ett ägg. Ett stort...! Riktigt stort! Och jag vill ha... Det enda som ekar i mitt huvud nu är "inga undantag, inga undantag..." Nu måste jag stå emot suget! Wish me luck!!!


 


2012.04.03 (spring i benen)

Jag hade gärna smitit iväg till gymet för lite svett och stönande just nu men sitter istället i soffan på jobbet och tittar på film. Förhoppningsvis är mina byxor torra snart så vi kan gå ut i solen en stund :) Träna får jag inte göra förrän på torsdag då jag är ledig igen.. Jag får helt enkelt nöja mig med morgon/natt-promenader sålänge istället.. Men det är ju motion det också, och mysigt om det är fint väder!


2012.04.03 (drick mycket vatten!!)

Jaa, man ska ju tydligen det. Men jag har så svårt för det! Jag kan gå en hel dag (ibland flera dagar) utan en droppe vatten! Om jag inte tränar vill säga.. Jag vet inte riktigt hur jag ska bli av med denna "fula vana"..? Jag vet ju att jag måste! Några tips?

Därför ska du dricka vatten;
- det renar kroppen. Vatten behövs för kroppens naturliga rening. Vatten forslar bort gifter (toxiner) och förbränningsprodukter av olika slag genom kroppens reningsorgan.
- det optimerar näringstillförseln och syretillförseln till cellerna, reglering av kroppstemperaturen, blodets transport och kroppens PH-värde.
- det håller alla organ mm. vid full hälsa. Vatten behövs för att kroppens ska fungera optimalt, levern, njurarna, matsmältningen, lederna mm.
- det förbättrar koncentrationsförmågan och uthålligheten
- det behövs för kroppens och musklernas återhämtning vid fysisk träning.
- det förbättrar energiupptaget och förbränningen av kalorier.
- det ökar mättnadskänslan, minskar hungern. Drick exempelvis 2 glas vatten innan måltid.
- det minskar effekterna av stress och trötthet.
- det ger naturlig skönhet för kroppen, är bra för hud och hår.

Försök dricka ca 1,5 liter vatten per dag!

För låg vattenkonsumtion kan bland annat leda till förstoppning, muntorrhet, trötthet, sämre intellekt, koncentrationsförmåga, och prestationsförmåga. Vätskebrist försämrar även fettförbränningen och försämrar muskeluppbyggnaden i kroppen samt bryter ner muskler.

Vid 10 % vattenbrist drabbas du lätt av värmeslag, 20 % vattenbrist leder till uttorkning av kroppen och tillsist död.

Så drick nu, drick :)


2012.04.03 (nytt schema)

Nu har det nya schemat startat! Vilket innebär nya arbetstider och noll koll :) Haha! Jag får väl ta en dag i taget och hoppas på att jag har mer koll än vad jag tror.. Denna veckan rullar det på som "vanligt" med dygnspass men nästa vecka börjar jag på mina halva dagar.. Det ska bli intressant det här..


2012.04.03 (gårdagens mat och träning)

Frukost 10.20: En tallrik fiberhavregrynsgröt med mango och mjölk. En kopp grönt te.
Mellanmål 12.45: Ett knäckebröd med ost och en kopp grönt te.
Efter gymet: En proteinshake.
Middag 17.45: Liten laxsallad, tre finncrisp och ett glas vatten (blandsallad, lax, paprika och gurka).
Kvällsmat 1 20.00: Tre knäckebröd (minirut) med philadelphiaost, tre riskakor och en kopp kaffe.
Kvällsmat 2: En mugg välling med frysta hallon.

På gymet;
30 minuter på Crosstrainern
Benpress 10kg 8*3
Insida lår 25kg 8*3
Utsida lår 25kg 8*3
Baksida lår 17,5kg 8*3
Framsida lår 15kg 8*3
Mage 35kg 8*3
Avslutade med lite stretching


2012.04.03 (mysig kväll igår)

Kvällen med Anna och Sebbe igår var jättetrevlig! Det gör vi om snart, men då vi alla är lediga dagen efter kanske så vi inte "måste" sova tidigt ;) Men killarna sket i att det var måndagkväll och skålade i whiskey. Och det innebar ju att jag fick köra hem mig och älsklingen hem till mig sen! Den är så härlig den bilen, det händer något när man trycker på gasen!! Haha! Tack för en mysig kväll sötingar!

Nu sitter jag på jobbet och äter en sen frukost. Jag fick nämligen starta arbetspasset med att tvätta av mina byxor! Jag tyckte att jag var smart idag på morgonen som satte en påse på cykelsadeln innan jag cyklade hit (eftersom att den brukar färga av sig) MEN nu färgade påsen av sig istället så nu var jag grön i arslet! Pappa fick sig ett gott skratt när han såg det kan jag lova! Men tur han såg det!


2012.04.02 (hemma från gymmet)

Idag var det tungt! Men jag tvingade mig själv! Och belönade mig med en solning efter :) Kom precis hem så nu ska jag andas en sekund sen duscha och göra mig iordning, äta och ta mig ut till Röda gatan för fika med älsklingen, Anna och Sebbe!


2012.04.02 (fint väder...?)

Solen skiner och himlen är ljusblå och molnfri så jag hoppade snabbt i kläderna idag på morgonen och sprang ut med Mini. Men jag vände illa kvickt! Fy vad kallt!! Så långpromenaden blev till en kissrunda...

Åt precis lite frukost så ska dricka upp mitt te och mysa lite här i soffan sen har jag en hel del inplanerat idag.. Skrivs sen!


2012.04.01 (tassarna i kors)


2012.04.01 (försöker peppa mig själv)

Måndag i morgon. Ny vecka. Nya tag. Inga undantag och inget fusk! Jag ska vara stenhård mot mig själv nu i en månad tills vi åker.. Pepp! Några kilo kvar!


2012.04.01 (mat och träning)

Frukost 12.00: En frukostbulle med ost, en tallrik med fil och hallon och en kopp te.
Middag 16.00: En liten portion spagetti med köttbullar och ett stort glas vatten.
Mellanmål 18.00: 1/2 kesella vanilj med 4-5st jordgubbar och en frukostbulle med ost.
Efter träningen: En proteinshake.
Nu blir det nog inte mer ikväll, det skulle vara en kopp te isåfall..

På gymet;
15 min band (6% lutning)
Pulldown (rygg) 25kg 8*3
Chest press 15kg 8*3
Pulley (rygg) 15kg 8*3
Lower back 30kg 8*3
Biceps 15kg 8*3
Triceps 15kg 8*3
Mage 35kg 8*3
Axlar med hantlar 2kg 8*3
"Armhävningar mot stång" 8*3
Avslutade med lite stretching

Det var här jag gjorde mina armhävningar. Underbart smart av mig då mina knän inte pallar vanliga armhävningar!

2012.04.01 (detta händer ju bara inte!)


2012.04.01 (fixsöndag)

Det har varit dålig uppdatering här idag.. Jag har nämligen haft lite att stå i här hemma.. Men nu är det mesta småplocket klart och tvätten hänger på tork så nu behöver jag bara damma av lite och ta ett varv med dammsugarn men det tar jag i morgon!

Sitter just nu och slappar i soffan och smälter maten.. Om en stund blir det en kisserunda med Mini, sen gymet. Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll med äksklingen och Big Brother :)


2012.04.01 (april, april..)

Jaa jag erkänner, jag har blivit lurad..


2912.04.01 (gårdagens mat och träning)

Min äta-vad-jag-vill-dag :)

10.30: 30 minuters promenad.
Frukost 11.15: Två kokta ägg, ett knäckebröd med ost och en mugg grönt te.
Efter träning: En proteinshake.
Middag 16.00: En liten portion spagetti med köttfärssås.
Kvällsfika 1 18.15: En kopp kaffe.
Kvällsfika 2 20.00: Två frukostbullar med ost.
Kvällsgott: Ett par glas rödvin och lite chips.

På gymet:
15 min band (6% lutning)
Benpress 10kg 8*3
Insida lår 25kg 8*3
Utsida lår 25kg 8*3
Baksida lår 17,5kg 8*3
Framsida lår 15kg 8*3
Mage 35kg 8*3
"Bakåtspark på knä" 3*8 per ben
Avsutade med lite stretching.


2012.04.01 (mys med grabbarna)

Igår kväll hade jag inte riktigt tid att uppdatera. Satt här hemma med mina pojkar och drack lite vin/öl. Hur mysigt som helst!!


RSS 2.0