Love

Love is not what you see in the movies.. Its not the ecstasy, its not what you see in that scene, you know what I mean? I´m telling you right now - true love is sacrifice. Love is thinking about others before you think about yourself, love is selfless not selfish... 

Love is complicated. Love is hard... 
Worth fighting for...

new start - positive thinking

Alla har vi personliga problem. Saker som tynger oss och saker som gör oss oroliga och nedstämda. Ibland även olyckliga.. Det finns saker vi pratar om - men även saker vi inte pratar om.. Igår ventilerade jag. Rejält. Och idag mår jag bättre.. Så nu är jag fast besluten att hålla mig till det positiva i mitt liv. Det är ingen idé att älta saker och ting och hur jobbigt och negativt allt än känns så finns det alltid något positivt i det hela. Det kan vara gömt och dolt men det finns ändå där. Och jag ska sluta ta ut det negativa som "kan inträffa" innan det hänt. Nu blir det andra puckar! Jag ska bli den lyckliga människa som jag vet finns inom mig. Jag har sett henne förut. Jag har lockat fram henne förut - och jag ska göra det igen.

Happy thoughts. Happy thoughts ♥ ♥ ♥


Todays inspiration - "lilla My" ;)


nothing but love



Love. Love. Love.

the world is upside down



Hur vänder vi den rätt? <3

where is the island?



Morgonpromenaden häromdagen - dimman hade slukat Öland..

here we go again

Helg var det ja... Icke. Här jobbas det måndag som lördag.. Dag som natt. Och jag måste erkänna att det börjar ta på mig nu. Jag börjar bli rätt sliten..! Men nu är jag ju mer än halvvägs på mina 200%-veckor! Så snart får jag vila upp mig ett par dagar! Jag håller fortfarande tummarna för STHLM på fredag, men magkänslan säger att det inte blir av.. Time will tell.

Sitter med kaffekoppen i handen just nu och kämpar för att hålla ögonen öppna. Jag skulle ge vad som helst för en timmes sömn just nu. Eller en halvtimme! En power-nap..! Men jobbar man så gör man. Jag får helt enkelt hålla ut tills ikväll...

Puss my loves <3

Face mask at work - day six



Det är lördag idag. Helg.
Ledighet för de flesta - men inte för mig.
Jag jobbar min sjätte dag i dag.. Halvvägs...

Black

Idag känner jag mig ful...
äcklig
värdelös
ensam
ingenting värt....

Då passar svart. Det lärde jag mig igår..
Så idag har jag varit klädd i svart. Från topp - till tå!

Tack Erika älskling <3
För att du finns ;)

Work, Shopping, Babies, Coffee & Love

Det är vad min dag bestått av. Det och lite till ;) Började dagen med långpromenad och träning! Hör och häpna - jag hade tid med träning! Men jag fick ju offra min sömn för gymet! Men det var det värt ;) Träffade sedan Fia en snabbis innan jobb 12-16. Mötte efter det upp Jia och barnen för lite shopping. Min lilla familj - älskar er så! Efter en timme på stan drog vi vidare hem till mig. Jag och Ayla gick kissepromenad med Mini medans Jia virrade omkring med Neo på höften ;) Sedan dök både jag och Jia rakt ner i kaffekoppen! Haha! Efter en stund kom även Malin med sin lille bebis, så då blev det ännu mer kaffe! Men nu sitter jag som sagt med poopcornskålen i knät, vinglaset i handen och Mini i famnen ;)

Det har varit en underbar dag!!!
Hoppas det håller i sig!

right now



Poopcorn, vin och soffmys med Mini <3

My day

Suck och stön! Jag har varit effektiv idag! Jag och Mini startade dagen med att promenera runt city. Det var riktigt skönt och avkopplande ända tills ösregnet kom! Vid 11.00 var det dags för jobb och huua vilken dag! - Tur att jag bara jobbade tre timmar! Efter jobbet mötte jag upp fina Anna för lunch. Sushi! Vi hann även med lite kik i ett par affärer ;) Framtåt fyra pös jag hem för att kissa pinglan sen sällskapade vi mamma hos frisören. Där blev vi sedan upplockade av söta Nicole! Vi gick då hem med den lilla damen och de "stora damerna" parkerade (efter lite shopping) sina rumpor på café Nilsson där vi ägnade en timme åt booobtalk och kaffe ;) Efter stängning drog vi hemåt och inom kort blev vi upplockade av Jia. Så kvällen har (som ni säkert förstått) spenderats i Norrliden. Med Nicole, Emina, Jia och barnen <3



Jag har myst heeela kvällen! Underbara barn!

the cutest kid in town!!

Jag fick precis "ett" urgilligt underbart samtal av en undebar liten tjej!

Ayla; Heej! Jag har varit på dagis idag!
Erica; Åh så roligt! Vad gjorde ni där då?
A; Vi lekte! Vi dansade!
E; Då får du visa mig någon dag..
A; Aaa...

Klick.....
Telefonen ringer igen...

A; Jag sitter och äter. Köttfärssås.
E; Så gott! Vad gör mamma och lillebror då?
A; Lillebror ligger på golvet och bajsar!
E; Då får du hjälpa mamma byta blöja sen!
A; *skrattar* neeeej!!!
E; Jo!

Klick.....
Telefonen ringer igen...

E; Hej igen! Vad hände? Vad gör du?
A; Mini är här!
E; Jaså? Vart då?
A; I sängen!
E; Jaså? Har du gömt henne där??
A; Aaa...
A; Puss puss! Hejdå! Neo säger hejdå! Säg hejdå till Neo!!

Söta unge! Kan man annat än att älska dom alla tre?!
För alltid i mitt hjärta!!! <3

Just parked my butt in the kitchen

Ja, inga konstigheter med det. Det är precis som det låter. Men för att förtydliga det hela lite så kan vi ju säga att jag lagar mat :) Befinner mig just nu (kors i taket) på jobbet! Andra dagen i streck, så än så länge är det lugna puckar ;) Energin har inte övergett mig än!! Det har varit en lugn dag med mys och film - fast & furious denna gången.. Men nehe, om jag skulle återgå till det jag höll på med nu så inte käket bränns vid eller tar eld eller något annat galet :p

Ville bara kika in och vinka en gång säga hej ;)

3,5 years together



Dessa vackra blommor stod på bordet igår när jag kom hem från jobbet.
Tack älskling!!

A beautiful creature



Jag möttes av en fjäril idag på morgonpromenaden med Mini. Och varje gång jag vände mig om så var fjärilen där. En vit/gul vacker, underbar liten varelse. Tillslut flög hon runt omkring mig och jag kunde inte släppa henne med blicken. Vi delade en mysig stund i morgonsolen innan hon flög vidare mot nya äventyr. Men först landade hon på en blomma och lät mig fånga ögonblicket...

"Det här är ett stark tecken på en ny början på ett högre plan. Precis som fjärilen kommer fram ur sin kokong, kan det betyda att du träder fram med en ny skönhet och ny medvetenhet, att du går in i en ny period av pånyttfödelse och transformation..

Fjärilen är en mycket gammal symbol för själen och till&med för själva livet. En fjäril kan också symbolisera glädje och lycka.."

Någon/något som försöker säga mig något..?

Johnny Depp at work



På jobbet just nu - Film. Pirates of the caribbean!
Behöver jag säga att jag älskar mitt jobb? ;)

On my way on a date with ljubavi



Idag firar vi 3,5 år tillsammans så igår var vi ute och åt middag på Ming Palace och sen vidare hem för mys och film! Jag kan inte fatta hur fort tiden gått!! Galet!
Volim te!

Cute!



Var hemma hos Jia och barnen härom dagen. Ayla och Mini busade för fullt medans jag och Neo provade om hans nya skor passade hans söta små fossingar.. Det var inte såå poppis. Inte poppis alls faktiskt! Men sött!

Saturday nigth <3



Love!!

one second of time off

Två dagars ledighet. Underbart. Skönt. Men nu är det över.. Nu är det troligtvis 12 dagars jobb som gäller! Men som sagt, i helgen hade jag tid för mig själv. Jag hade tid att andas, vila upp mig och umgås med de fina i mitt liv! Middagar, utgångar, fika, skratt, mys och kärlek har avlöst varandra ;) Jag har varit i min egna lilla värld. Men nu är vardagen tillbaka och verkligheten andas mig i nacken....

Jag orkar inte med er. Ni är inte värda minsta tanke eller energi. Men tyvärr så finns ni där i bakhuvudet och stör och irriterar. Men tro inte att ni kan krossa mig. Ytan är hård, och det inre blir tuffare för varje dag. Ni har ingen makt över mig. Det är mitt liv, mina drömmar och mina val och beslut.. Ni är inget värda i mina ögon. Inget. Inget alls!

<3



Såhär såg det ut när jag gick till jobbet idag på morgonen.. Jag hade gett vad som helst för att få stanna hemma och mysa in mig under täcket tätt intill tillsammans med mina älsklingar!! Love, love!

Soo sweet


Nobody Puts Baby in a Corner...



Tordag = tillbaka på ordinarie jobbet efter ett par hektiska dagar på firman.. Skönt!!! Här hinner man andas en sekund!!! Sitter just nu och försöker planera in ett par småresor framöver.. Tanken var att jag och Admir skulle åkt till GBG i helgen men något (några) kom emellan så det blev inte av. Så nu sitter jag här och planerar in resor på egen hand ;) Först blir det nog en kortis till Lollo i Växjö. Och har vi tur så följer Kikki med! Sen väntar förhoppningsvis två vändor till STHLM ;) Hoppas, hoppas! Jag vill även försöka hinna med en tripp till GBG! Och sen har jag och fröken Lundberg sagt att vi ska semestra lite ihop, en weekend eller något annat kul! Och senare i höst/vinter ska jag förhoppningsvis hitta på hyss med Nicole!!!

Håll tummarna nu! I will!

Who is real?

Ibland dyker funderingar och tankar upp från ingenstans, ibland från drömmar och ibland helt taget ur luften. Men inte denna gång.. Detta är en återkommande fundering som smyger sig på ibland.. Och varje gång den dyker upp så skjuter jag den åt sidan, för det finns nog egentligen inget bra svar.. Eller? Att vara sig själv till 110% i alla lägen, att vara ärlig och rak, att inte gå bakom ryggen på dom man påstår sig bry sig om och älska, det är nog mer ovanligt än vanligt. Det är så lätt att öppna käften och säga precis det den andra vill höra - men vart tog då ärligheten vägen?

Det sjuka med det hela är att vi många gånger kan läsa av denna oäkthet, men väljer att blunda för det. Varför?!

MorningCoffee

Och så var man tillbaka på jobbet.. Jag börjar själv bli lite fundersam över hur jag får ihop alla arbetspass, hur jag får det att klaffa och framförallt hur jag orkar...?! Men men, jag kan vila när jag är pensonär ;) Haha! Så länge jag får mina kaffepauser så ska jag nog ta mig igenom detta! Och på tal om det så ska jag parkera rumpan i soffan en sekund och avnjuta min andra kopp idag. Tjing!

take a minute and breath?!

Jaa när ska man hinna det? Jag minns inte sist jag var ledig, men på tisdag - då har jag sagt att "då finns inte jag" - då ska jag inte sätta min fot på jobbet! Inte något utav jobben! Då ska jag ägna en hel dag åt mig själv och bara göra saker jag vill och mår bra av. Inga måsten! Men än så länge så har jag massa måsten att ta tag i - och just nu är det jobb nr1 som står på schemat! Hörs sen sweets!!

Crazy bitch



That's me ;) Sitter på jobbet och flummar med pappsen.. Och såhär ser det alltså ut - en alldeles "normal" arbetsdag!

New love?



Älsklingen sitter och smeker sin nya kärlek - Iphone - borde jag vara orolig...?

Back in business



Kass uppdatering på sista tiden - men har haft strul med mobilen. Bytt abonemang osv! Men nu är allt ordnat! Im baaack!

RSS 2.0