var det någon som sa att det var måndag?

Jag valde att ha en extra söndag denna vecka. Alltså är det inte måndag idag, utan söndag! Så som ni förstår så har jag mest tagit det lugnt hela dagen.. Var förbi mamma på en kaffe idag på förmiddagen, annars har det mest varit mys med Mini som vart aktuellt ;) Träffade Admir en stund också innan han skulle iväg och jobba. Nu har jag intagit soffan i väntan på att Anna ska höra av sig. Det var tänkt att hon skulle komma hit med hundarna (eller kanske bara en av dom) men det kom lite annat emellan så vi får se om det blir av eller om vi skjuter på det!

Det klampade för övrigt in en "gul man" i min lägenhet idag! Jag satt och kollade på en film och rätt som det är så öppnas dörren och en man i gula arbetskläder är påväg in i lägenheten. Mini blir då vansinnig och skäller och morrar som aldrig förr. Så han inser ju ganska fort att han gätt fel och vänder typ innan han hunnit in och stänger snabbt dörren - utan att säga ett ord! Haha, går man såå heltfel kan man väl kläcka ur sig ett "ursäkta, fel lägenhet!" eller något?! Men han blev väl så ställd och generad att han smet iväg. Haha. Han virrade omkring lite här på gården ett tag sen gick han in till grannen. Och vad jag förstod så hamnade han rätt den gången. Haha...

Nu ska jag ta ut min lilla prinsessa på en liten promenad och sen så får vi se vad kvällen bjuder på. Blir det ingen playdate med Anna och hundarna så är ju stan öppen och kontot fullt. Haha, eller fullt vet jag inte men påfyllt iallafall. Fick ju precis lön ;)
Tjingeling!

???

Jag var bara tvungen att göra ett kort litet inlägg till innan mina ögon och min kropp ger upp totalt - vilka är ni egentligen som läser mig blogg? Ni är alldeles för dåliga på att kommentera! ;) Så se till att det blir ändring på det <3

lärorik kväll

Ojoj.. Kan ju säga som så att jag precis spenderat en kväll med en bosnier som inte kan någon svenska - Admirs kusin! Det enda han kunde var "tack, kom och hejdå", plus att jag lärde honom "godis" för att Mini skulle våga gå fram till honom. Tacka fan för att Admir och resten utav gänget var där och tolkade! Haha.. Men det gick ändå över förväntningarna ;) Till&med Mini mös med honom efter ett tag och det händer ju aldrig! Ska nog fortsätta utmaningen över en fika i morgon, undrar hur det ska gå?! För att det ska bli något sådär lyckat behövs sömn, mycket sömn, så nattinatt ;)

skit i tvål - tandkräm ska det vara!

Haha, jag konm precia hem från skolan och skulle tvätta av mig lite innan jag satte fart med maten men istället för att ta tvålen, som alla andra gånger - sträcker jag mig mot tandkrämen.. Behöver jag säga något mer än att jag är trött. Sjukt trött...

de senaste dagarna har gått i kärlekens tecken

Ohua, det var länge sen jag var såhär trött - men tro inte att jag klagar! Sista tiden har varit den bästa på länge. Det känns som att jag blev en ny människa efter sthlmsresan.. Och skolan gör ju bara saken bättre. Visst, man har många bollar i luften och jag är lite allmänt förvirrad och fritiden är inte längre lika fri men det är en härlig känsla att göra lite nytta, förutom jobbet då självklart...

De sista dagarna har dock ägnats mycket åt vänner <3 Jag ligger just nu bra till i skolan (det är bara matten som suger - hårt). Så de sista dagarna har spenderats ganska intensivt med Jia och Katrin. Vi har spenderat både dagar och halva och hela nätter ihop. Haha.. Jag och Admir har även hunnit med en playdate med Johan, Therese och hundarna. Men det gick väl inte så bra som vi hoppats på. Mini blev less på deras stirriga valp och visade tillslut tänderna. Jag blev helt ställd - det hade jag aldrig trott om henne! Men hon kan uppenbarligen också få nog..
Efter playdaten och fikan hämtade vi upp Katrin och drog vidare hem mot mig. Jag och Katrin öppnade en vinflaska och skickade iväg Admir till gymet. Haha. Vad elakt det lät, men han var nog hellre där än att höra vårt kackel! Så gårdagskvällen (kan man säga så?!) spenderades med Katrin, en flaska vin, mycket prat, mycket kärlek och lite plugg. Man får ju passa på när man har experthjälp ;) Framåt ett hade vinet gjort sitt och vi begav oss mot sovrummet och sängen. Så inatt var det mys på hög nivå - tre tjejer tätt intill varandra i min säng ;)

Efter frukosten idag begav jag mig mot skolan för ännu en lektion i etik och livsfrågor! Sen när skolan var slut och middagen i magen ringde fina Marlene och överraskade mig med att kika förbi. Söta underbara tös <3 Resten utav kvällen spenderades med ljubavi. Vi var och fikade en stund på cafe corner och kortleken var med denna gången och jag säger bara tre ord; Admir fick fetingspö! Nu ligger jag nerbäddad i sängen med Mini på magen, det ska bli så skönt att komma i säng innan midnatt idag, sängen har ropat på mig i flera timmar nu men jag har kämpat emot med både näbbbar och klor. Tog även lite hjälp av kaffe och redbull, men nu ger jag nog vika snart! I morgon väntar den första "riktiga" mattelektionen så jag måste nog få min sömn så jag är taggad... Haha. Har ångest fan, hur ska jag klara av den jävla kursen?! Men men, med ett positivt tänk klarar man väl av det mesta.. Eller..?

Nattinatt på er.
Ta vara på era vänner, det är bland det finaste ni har <3

impulsdate

Kvällen blev inte alls som planerat - den blev mycket, mycket bättre! Som ni förstår så höll jag mig vaken ett par extra timmar, det blev inte sängen tidigt som det var tänkt. Katrin och Jia kom förbi och sa hej när jag var ute på kvällsrundan med Mini och nu som först, flera timmar senare så åkte dom hem. Vi har suttit här hemma och myst, ätit nattmacka och pratat massa skit. Det är underbara flickor det där <3 Jag har tur som har sådana fina vänner i mitt liv. Älskar er massor!

Men nu tror jag bestämt att jag ska ge sovandet en chans. Klockan ringer 7.30 i morgon.... Då ska jag roa mig med plugg ett par timmar. Problemet med miniräknare till matten är nu även det löst. Nämnde det för grannen tidigare ikväll och två minuter senare kom han ner med sin ;-) Så nu kan jag sätta fart med den kursen också, och snart får jag även hem boken!

Laku noc på er alla söta! Nu ska iallafall jag sova..!

matteboken påväg hem!

Jag hittade en liten pingla på blocket som var snabbare än vinden. Mejlade henne för en timme sen typ och nu paketerar hon matteboken för att skicka den direkt i morgon! Ibland har man tur ;)


för tidigt för att krypa ner?

Jag är helt, helt slut. Jag har jobbat och pluggat hela dagen och magen är fortfarande knas så jag är helt tom på energi! Funderar på att sova tidigt ikväll och starta lite tidigare i morgon! Tänkte jag skulle försöka ta mig upp ur sängen framåt 7, eller 8 iallafall... För det är mycket på schemat i morgon. Först har jag lite, lite plugg att ta tag i, sen ska jag försöka hinna gå förbi gymet en sväng innan skolan 12.30 Sen framåt kvällen ska vi ha playdate hemma hos Johan och Therese. Vovvarna ska få leka av sig! Urmysigt!

Skönt att vara ledig från jobbet nu fram till lördag iallafall så man kan fokusera på skolan. Startade med matten idag med. FY! Jag löste en uppgift jag fick av min lärare sen fastnade jag! Haha..

Nehepp nu ger jag upp för idag! Ska ut med Mini och passa på att säga hej till Jia och Katrin som är ute och flänger med bilen.. Puss och gull!


haha - bästa!

Ok, ni som läst inlägget innan detta vet att jag ligger nerbäddad i sängen just nu. Mini ligger tätt intill min (svullna) mage och snarkar. Helt plötsligt vaknar hon med ett ryck, kravlar sig ut ifrån täcket och attackerar mitt glas med vatten som står bredvid sängen..! Hon tog ett par klunkar (?!) och sen kröp hon tillbaka in under täcket. Och nu sover hon igen. Hon ligger och snarkar.. Hon får sina ryck ibland den där damen. Men hon är för go. Men lat! Hon har ju eget vatten i köket. Men needå, hon ska ha mitt! Orka vakna, kämpa sig ut från täcket för att dricka lite, lite vatten för att sen kämpa sig in på samma ställe igen?! Gull eller vad?

Onödigt inlägg, jag vet. Och det är säkert inte alls lika kul att läsa det som det var att uppleva det! Men någon kanske tycker det var lika roande som jag, som typ.. hm.. Marlene kanske? <3

varför har vi läkare i detta land?!

Efter flera månaders hälsoproblem ger jag nu officiellt upp hoppet om sjukvården och ger mig själv en diagnos - jag är (nog) allergisk mot potatis och pasta. Eventuellt också ris. Vad nu det heter på fint läkarspråk?! Ajja. Jag har iallafall lekt läkare här hemma nu på sista tiden och hållit mig ifrån allt som har med detta att göra. Det är inte lätt ska jag be att få tala om! Efter flera veckors kött och sallad i hundratals olika former skriker kroppen efter vanlig kokt potatis! Men fram tills idag har jag kunnat stå emot frestelsen. Men som ni förstår så gick det nu inte längre. Mamma hade tagit med kroppkakor till mig som jag dumt nog stoppade i mig på lunchen! Och det får jag ju lida för nu! Magen är stor som en ballong, jag skojar inte, hade jag visat mig ute bland folk nu hade dom kommit fram och gratulerat mig för graviditeten! Och det är ju just en sådan kommentar man INTE vill höra..! Egentligen borde jag lägga ut en bild så ni fattar allvaret i situationen, men jag väljer att avstå...

Nee nu ska jag krypa ner under täcket och gömma mig själv och min "gravidmage" och hålla både tummar och tår för att svullnaden gått ner tills i morgon! Nattinatti <3

jobba, skola, plugga.. sova? när?!

Hjärnan är överhettad och helt tom, men samtidigt full av all ny information.. Jag är helt slut, går på automatik.. Kopplar jag av så skulle jag garanterat somna stående! Men fy fan vad härligt det är på samma gång. Jag kommer nog snart in i det här med skola och plugg igen ;) Jag sitter just nu på jobbet och jag har redan hällt i mig typ tre koppar kaffe för att inte ögonlocken ska trilla ihop!

Back to work!
Skriver mer efter jobbet, om jag inte somnar såfort jag kommer hem!

blogginlägg dedicerat till fröken jansson

Jag har fått skäll av en söt liten tös över min kassa uppdatering här på bloggen. Jag lovar, hade hon kunnat hade hon gett mig smisk via bloggkommentarer eller via sms! Men tjii där fick du! You can't touch me ;) Men du ska veta fina du, att detta inlägg gjorde jag bara för din skull. Lite för att jävlas men mest för att jag älskar dig <3

underbar kväll i en tråkig och sovande stad

Igår hade jag och lillebror Anto en kväll för oss själva. Han kom och hämtade upp mig runt åttatiden för att dra ut mig på stan. Jag måste ju erkänna att jag var ooootroligt slö och seg efter första dagen i skolan på fyra (?!) år och alla nya intryck gjorde mig helt trött i huvudet! Men vi begav oss iallafall ut på stan. Vi hade siktet på cafe corner men när vi kom dit stängde dom.. Sen när stänger dom tidigt?! Klockan var inte ens nio! Men men, vi drog vidare till krögers där vi hade massa intressanta konversationer! Satt och pratade om allt och ingenting, vissa ytliga samtalsämnen och vissa djupa. Efter en stund på krögers drog vi vidare till pipes. Stan var näst intill död! Inget folk någonstans, men det var ganska skönt faktiskt.. Strax efter elva kom även Admir in. Vi satt kvar en liten stund på pipes sen drog vi mot bilen och körde hem Anto, sen vidare hem till mig. Gick en promenad med Mini och sen kröp vi ner i sängen och kollade lite i högskolekatalogen som trillat ner i min brevlåda under dagen. Hittade en del intressaante grejer, får väl vänta och se vad hösten bjuder på! Farmåt ett drog Admir hem och jag somnade innan han satte nycklarna i dörren..

mkt att göra & mkt att hinna med

- Boka tid hos kunskapsnavet och gå på möte - Check!
- Skriva in mig på kurs(er) - Check!
- Fixa block, penna osv -Check!
- Gå på första lektionen i Etik och livsfrågor - Check!
- Fixa etikboken - Check! (fina Jia kommer med sin gamla bok idag) <3
- Ta igen allt jag missat - Ska ta tag i det efter jobbet idag
- Gå på första mattelektionen - Introduktion på tisdag
- Fixa mattebok, block osv
- Rota fram min miniräknare från gymnasiet (om jag har den kvar?!)
- Få eld i arslet och fixa detta!

Tagga! Tagga! Tagga!


så jävla underbart

Hade jag kunnat hade jag lagt upp ett fett vrål här på bloggen! Jag känner mig som en ny människa. Lite fjantigt kanske. Men att några ändringar här i livet kan göra så stor skillnad är ju galet underbart! För det första så har jag tagit tag i min kost och min träning och det är så nice att känna sig lite duktig och nyttig igen. Och för det andra så har jag börjat plugga - ja, ni läste rätt. Jag började en kurs som heter "etik och livsfrågor" igår. Verkar som en bra, intressant och lärorik kurs! Ska även plugga upp mitt betyg i matte D. Haha - ja, ni läste rätt även denna gången! Men med bra lärare ska jag nog lyckas med det näst intill omöjliga!

Så från och med igår är jag en liten pingla som jobbar heltid och puggar halvtid!
Känner mig grymt duktig!

date med anna

mms_img18735 (MMS)

Dålig uppdate igen - jag vet. Men fuck it! ;-)

Jag har precis haft date med Anna, urmysigt sällskap, gott vin och good mat ;-) Hon lämnade en liten hälsning på min vägg. "Hej" står det om det syns dåligt på bilden.. Hon är för söt den lille pinglan <3 Tack för en mysig stund fina du!

Nu ska jag fortsätta kvällen med ännu en date. Jag ska snart gå och möta upp Katrin ;-) Så vi fortsätter nog på den öppnade vinflaskan!

Och så blev en helt vanlig tisdag en underbar dag!
Puss och gull!


dag 4 i sthlm

Och så var det sista dagen, tiden gick så sjukt fort! Jag ville inte åka hem men samtidigt så saknade jag min egna säng, mitt hem, vänner, familj och min lilla prinsessa! Vi hade iallafall en underbar weekend och det måste göras om snart ♥

Vid elvatiden checkade vi ut från hotellet, låste in väskorna på stationen och gick en liten sväng på stan. Kallar man det så? Jaja, iallafall, vid 13-tiden mötte vi upp Sophie och tog en kaffe. Satt och mös och pratade om allt och ingenting, det hinner hända mycket när man inte setts på ett par månader! Vi tog även en promenad och hon visade oss lite av Sthlm, vi var bland annat förbi parken där man kan åka skridskor, kommer inte ihåg vad den hette nu, men den ligger iallafall vid operan! Vid 15-tiden drog vi oss tillbaka mot stationen för vid 16 gick bussen mot Kalmar och vi var tvugna att få i oss lite mat innan. Så Sophie vinkade av oss och så var vi inne på sista timmen i storstaden. Och då springer vi på ännu en kompis från Kalmar, Khalid (stavning?). Det är ju helt galet att man kan träffa på folk man känner där uppe! Haha...

Vink, vink Sthlm..
Hej, hej Kalmar....

dag 3 i sthlm

Tredje dagen började precis som alla andra - med hotellfrukost.. Många tycker väl att det är det bästa med att komma iväg och bo på hotell men eftersom att jag har ett helvete, rent ut sagt, att få i mig något på morgonen så fick jag kämpa för att få i mig ett ägg...

Nu var det alltså lördag och vi hade planerat att åka ut till Nacka forum, så vi gick till Pressbyrån och fixade T-kort och så gick vi under jord ;) Admir hade aldrig åkt T-bana innan så han litade ju på att jag skulle veta vad jag höll på med. Haha. Men vi kom iallafall fram hela och rena! Vi spenderade i stort sett hela dagen på Nacka.. Sprang helt otippat på en gammal kompis till Admir, Mustafa (stavning). Haha, han blev helt chockad när han såg oss, han bara stod och stirrade på oss och fick knappt fram ett ljud ;)

Middagen tog vi på hotellet den här kvällen för vi hade planer på att gå ut med Amela (en gemensam kompis från Kalmar), och vi ville inte springa omkring i timmar och leta restaurang när vi hade en tid att passa. Och det är ju alltid kul att testa maten på hotellet och den var helt ok! Framåt 21.30 mötte vi upp Amela på Plattan och sen drog vi vidare mot Srtureplan. Där gick vi först till ett ställe som hette "Fridays". Och där var det sjukt bra stämning, inte alls så som jag hade förväntat mig. Folket var avslappnat och härlig personal och gammal, gammal, gammal go musik! Så där spenderade vi ett par timmar och det blev några glas vin innan vi dorg vidare.. Nu kommer jag inte ihåg vad det stället hette men där stannade vi ändå inte så länge, det var dåligt med plats, så vi drog vidare... Virrade omkring lite innan vi drog hemåt. Det var en kul kväll! Så nu har jag förlorat oskulden på att festa i Sthlm ;)

dag 2 i sthlm

Ok, nu var det ju ett tag sen det var "andra dagen i sthlm" men jag tror jag ska komma ihåg vad vi hittade på. Så nu var det alltså fredag och vi gick upp ganska tidigt för att frossa i hotellfrukosten.. Men innan jag berättar vad som hände under dagen måste jag ju berätta vad som hände under natten! Som jag skrev i det förra inlägget så låg vi i sängen och mös nör jag skrev. När jag lagt ifrån mig mobilen skulle jag krypa tätt intill Admir, jag var på riktigt myshumör men det var ju bara det att det jag trodde var en dubbelsäng var inte det så sängarna gled isär och jag hamnade på golvet! Jag låg där inklämd och dubbelvikt mellan två sängar och skrattade så tårarna sprutade! Men jag fick iallafall det efterlängtade myset den natten för vi låg båda i en och samma 90-säng. Trångt men underbart!

Men iallafall, åter till fredagen. Efter frukosten gick vi tillbaka till hotellrummet och gjorde oss iordning för stan och när vi var redo gav vi oss ut på gatorna. Vi började med att gå hela Sveavägen upp till Plattan och kollade läget där. Sen vidare mot Drottninggatan och alla tvärgator där runtomkring och vi var även inne på Gallerian en runda. Hittade en mysig restaurang där vi passade på att luncha och jag har nog aldrig ätit godare sallad i hela mitt liv! När vi hade gått på stan i ca 4-5 timmar och fötterna värkte efter flera miljoner steg, jag skojar inte - vi gick flera mil den dagen, så fick vi för oss att gå till Gamla stan! Gå! Vi stannade till vid slottet (kallas det så?) på vägen dit och Admir var ju bara tvungen att gå upp dit där vakten stod och kika ut över vattet (bäcken, ån?). Det var ju bara det, för att ta sig upp dit var man tvungen att kämpa sig upp för en istäckt uppförsbacke. Jag lovar, det kändes att man hade ett arsle efter det! Haha.. När vi väl tagit oss ner igen så svängde vi av mot Gamla stan och fikade på ett urmysigt cafe i en gammal (1600-tal) källare. Kaffet var mumma och bra service, trist bara att det var så förbaskat kallt...! Jag ska ju erkänna att vi blev extremt slöa när vi satt där och njöt av kaffet. Och då slog det mig - vi ska gå tillbaka också.. Men det var bara till att bita i det sura äpplet, eller vad man nu brukar säga, och sätta den ena foten framför den andra och tillslut så kom vi ju hem! Vi slängde oss på sängen båda två och låg där helt stilla och tysta en sek.. Efter en stunds slapp så tog vi en dusch och sen gav vi oss ut igen. Letade restaurang i vad som kändes som en evighet. Men det var det värt för det var god mat även där! Och gott vin var det också. Men det räckte med ett glas för att vi skulle bli slöa och längta till sängen så det blev en tidig kväll den dagen... Men innan vi lade våra trötta huvuden på kuddarna hann vi med ett par drinkar i baren på hotellet..

första dagen i sthlm

Säger bara en sak - fy fan vad bussresan slet på kroppen! Allt gick bra... Kunde sova ett par timmar så det gick ganska fort men nu känner jag mig riktigt sliten. Admir är likadan. Eller så börjar vi helt enkels bli gamla. Haha... När vi kom fram t sthlm slogs vi lite om taxibilarna med alla andra som kom med bussarna precis då vi kom fram. Vi hade planerat att gå till hotellet från början man vi insåg ganska snabbt att vi fick ge upp den ideen. För det första visste vi inte riktgt vart vi skulle, för det andra så hade vi (läs jag) alldeles för mycker packning och för det tredje så var vägarna katastrofala! Så vi kastade oss in i en taxi och åkte mot hotellet... Väl där tog vi det lugnt en stund, duschade, gjorde oss iordning och mös lite. Sen gav vi oss ut på gatorna. Vi hade ingen aning om vart vi var och vilket håll vi skulle gå åt så jag haffade en snut utanför hotellet och kläckte ur mig "hej, åt vilket håll ligger centrum?". Haha ibland öppnar man käften innan man tänkt efter. Jag undrar vad han tänkte egentligen.. Men tryggt att veta att polisstationen ligger vägg i vägg med hotellet ;) Han pekade oss iallafall i rätt riktning och innan vi hann reagera var vi vid Sergels torg. Så vi gick och fönstarshoppade lite hand i hand och lyckan spred sig i hela kroppen <3 Vi hamnade tillslut på en mysig restaurang i närheten av hotellet. Dom hade både thaimat och sushi så då slog vi två flugor i en smäll, bästa sushin jag ätiti för övrigt.. Sen gick vi vidare för att kolla in kvarteren runt hotellet, det vill säga Sveavägen (sveagatan?!) och hittade ett urmysigt cafe och beställde in en monsterkaffe till admir (lägger upp bild en annan dag) och en iskaffe till mig... Är nu tillbaka på hotellet och myser lite i sängen. Så nu har jag inte tid att skriva mer ;) Skriver mer i morgon!

Puss och gull!

på resande fot

mms_img20756 (MMS)

Nu sitter jag och älsklingen på bussen påväg till sthlm.. Är väl halvvägs ungefär..! Bjuder på världens sämsta bild, men bättre det än inget ;)


god natt kalmar - god morgon sthlm

Är precis hemkommen från Anna och Sebbe där jag spenderat större delen utav kvällen. Där bjöds det på god mat, skratt, spel och underbart sällskp ;) Maria, en kompis till Anna (från skolan om jag inte är helt ute och cyklar) var också inbjuden. Samt Johan och hans tjej + hund.. Så vi var ett härlig gäng! Admir kunde tyvärr inte joina oss då han jobbade till 23.. Ligger nu nerbäddad i sängen efter att ha gått igenom väskan ytterligare hundra gånger - men nu tror jag nog att jag packat ner allt.. Det viktigaste är ju ändå bankomatkort och mobil, resten kan man ju alltid lösa! Pratade med mamma lite tidigare ikväll och allt går finfint med Mini, men det visste jag ju redan innan men alltid lika skönt att höra..

Nu måste jag ta och stänga av både lampa och ögon så jag somnar någongång. Ska ju trotsallt upp ganska tidigt i morgon. Klockan ringer halv sju, så nattinatti. Ska försöka hålla bloggen uppdaterad när jag är iväg ;)
Pussar och kärlek!

vill mysa tills jag dör

mms_img12500 (MMS)

Sthlmsresan är bokad. I morgon 9.05 tar jag och Admir bussen upp t storstaden. Blir borta tills söndag kväll.. Ska bli så underbart härligt att bara koppla av och ta hand om varandra men jag kommer dö utan Mini! Sitter just nu och myser som fan rent ut sagt för snart kommer mamma och hämtar henne! Jag vet att hon kommer ha det jättebra hos mamma och Kjell och hon kommer bli så ompysslad och bortskämd men jag kommer sakna henne så sjukt mycket!

Kunde man pausa tiden skulle jag gjort det - bums! Bara för att få ett par minuter extra med min bebis! <3


tekniska erica, lr inte..?

mms_img75267 (MMS)

Tänkte jag skulle testa lägga upp en bild via mobilen!
Hoppas att det funkar!


at work med "big plans"

Tjohopp! Är nu tillbaka på jobbet efter ett par dagars ledighet, jobbade ifs igår med.. Och efter passet idag är jag lååångledig. Hela 8 dagar för att vara exakt :) Så blir allt som planerat drar jag och Ljubavi till sthlm på torsdag morgon och stannar isf till söndag! Måste bara hitta och boka hotell sen är vi redo! Mamma och Kjell har lovat att ha hand om vår lilla tjej och hon kommer ha det så underbart hemma hos dom. Hon blir nog mer uppassad och får mer lyx än mig och admir - och då ska vi bo på hotell! Men vår lilla Mini är ju vår allas charmtroll <3

<3

Vissa utav tjejerna var här på lite mys i mellandagarna. Massa kackel och massa vin ;) Underbart!

   
                Joanna & Kikki                                     Karin & Malin

 
   Anna & Fina Mini, jag fastnade tyvärr inte på någon bild denna kvällen!

kärlek?

Här behövs inga ord....