två dagar senare

Mm, nu har två dagar gått sen jag införde bloggförbud pga dåligt humör! Men nu kände jag att det var dags igen!

Efter en natt på soffan (fråga mig inte varför) har jag spenderat större delen utav dagen på stan. Mötte först upp Erika (fint namn pinglan har) för lite frukost och shopping och därefter blev det kaffe med Jief. Var även och bokade optikertid! Det var ju verkligen på tiden, jag har inte kollat synen på typ 100 år! Nu har jag varvat ner hemma hos Mini en stund så snart blir det promenad och sen biffa på gymet! Får se vad kvällen bjuder på!

Jag har förresten en underbar nyhet; Mitt fina lilla kusinbarn har äntligen tittat ut <3 Ett stort grattis till de nyblivna föräldrarna!!

bloggförbud

Ja, så är det. Jag ger mig själv bloggförbud idag för jag är pissed off (stavas det så?!)

något är fel

Men vad?

Hela min kropp är fylld av ett obehag och en kuslig känsla. Men jag kan inte sätta fingret på vad felet kan vara?! Har försökt skaka av mig känslan hela dagen men har inte lyckats än, undra om jag lyckas sova bort den..?

heldag med tjejerna

Ojoj, nu är jag trött! Mötte upp Ayla, Jia, Katrin och Nicole på stan idag runt lunch. Gick en sväng på stan och pausade på Cafe Dream för att sedan landa hemma hos mig. Damerna åkte precis och nu ligger jag som en halvdöd här på soffan!! Ska ta och fixa mig lite käk sen blir det till att ladda om inför kvällen!

Har en del att fundera på över helgen också. Katrin och Nicole sådde ett litet frö, vi får väl se hur det blir med den saken, jag hoppas att allt går att ordna så att det blir av ♥

Fram, bak, fram, bak....

Och så var det dags för det eviga problemet - fram eller bak?! Men låt nu inte fantasin skena iväg, jag förstår hur dumt det där lät men det enda jag syftar på är klockan! Jag har alltid samma problem år ut och år in. Även att jag vet (?!) att klockan ska fram nu till sommaren så blir jag ändå lika orsäker varje gång. Men nu är det så - fram ska den ;) Haha. Och det betyder ju att när klockan är 2.00 natten mellan lördag och söndag så är klockan 3.00. Men en sak jag fortfarande inte listat ut, och detta är pinsamt så mobba mig inte (speciellt inte du Marlene!), men betyder detta att vi får sova en timme kortare på söndag? Eller är det längre?! Jag blir tokig!

Jag är glad att jag inte behöver bry mig speciellt mycket, är ledig på söndag ;)
Så det får bli som det blir!



känner mig som en fattig student

Transatan var här inatt och lämnade räkningar för 8000:- i min brevlåda. Den jäveln, kunde han inte skänkt bort dom utgifterna till någon annan stackare!? Eller är det karma som spökar, får jag kanske lida för all min shopping jag roat mig med på sista tiden?! Tjii fick jag! Nu blir det till att snåla!

Jag har jobbat hela dagen, hela 100 timmar. Typ. Nej, men nästan. Det känns så! Men för att vara korrekt och helt ärllig så har jag jobbat 28 timmar + 16 timmars jour på två dagar! Ja, ni läste rätt! Lr snart så, går av jouren kl 7.00 i morgon bitti.. Så vem som helst kan ju förstå att jag är trött, så nu blir det sängen. Bums!

döden knackar på

Det är inte första gången du knackar på vår dörr.. En del gånger tar du det du kom för, ett liv. Men andra gånger lyckas vi hålla dig i schack.. Jag undrar hur det ska bli denna gången.. Beskedet nådde mig precis och jag är nog fortfarande i chock....

Förra gången sa du åt döden att vända och dra tillbaka ner i sitt hål - har du samma mod, styrka, vilja och kraft att göra det igen?

maxbelopp

Ja fy fan, det tar emot att säga detta men nu är det dags - jag måste sätta ett maxbelopp på hur mycket pengar jag får bränna på kläder/skor/smink och så vidare varje månad! Jag har shoppat så sjukt mycket på sista tiden så jag har ingen koll på hur mycket pengar jag bränt. Verkligen noll koll! 2000? 5000? 10000? Mer?!
Sitter just nu och funderar på en rimlig summa och sett till min lön och mina fasta utgifter så låter 3000/månad ganska bra.. Men det känns samtidigt lite mycket?!

erica tipsar

Jag fick ett mess av en fin vän för ett tag sen där det stod "vad ska köpa i present till ... ?" osv. Och jag var ju snabb med att svara och jag kom på en hel del bra alternativ faktiskt om jag får flika in med en liten kommentar :-) Efter ett par minuter piper telen igen - "har du några förlag på butiker också?" Haha, ska jag veta allt bra för att jag bor i stan lr? Haha.. Men koll har jag - och det vet ni också ;-)

utkastad på balkongen

Ok, inte ordagrant (heter det så?!), men näst intill. Nämnde för pappa tidigare idag att jag tyckte vi skulle dricka kaffe på balkongen när solen kom runt på den sidan men jag fick bara stora frågande ögon som respons! Och nu när det var dags för kaffe igen hör jag pappa säga "skulle inte du sitta på balkongen och dricka kaffe?! Ta bara in utemöblerna efter dig för det blåser storm!" Haha, vilken gris han är! Behöver jag säga att jag drack mitt kaffe inomhus?

vår


Jag upptäckte några fina, vita, små blommor när jag gick till jobbet idag - våren är på G!

mjukstartar med kaffe

God morgon torsdag!
Just nu sitter fröken Gustafsson på jobbet med en kaffekopp i högsta hugg! :-) Mums.... Somnade som ett litet barn igår och sov som en kung hela natten!

Skriver mer sen, nu måste jag göra lite nytta..!

In bed

Betygssamtalet gick bättre än förväntat - katjiiing!

Nu ligger jag nerbäddad efter en härlig dag med mys, lunch och shopping med katrin och lite träning med Admir. Observera lite! Jag höll till på löpbandet - endast. Jag vågade inte ens titta på maskinerna för då hade väl smärtan blivit ännu värre! Haha.. Jävla träningsverk! Men i morgon är det förhoppningsvis bättre, jag får försöka gå bort det :-) På tal om i morgon så är det jobb som står på schemat. Både torsdag och fredag. Sen tar jag helg - och det ser jag fram emot. Får förhoppningsvis finbesök så då blir det mys och utgång! :-)

Nattinatt folks. Sweet dreams..

stel som en pinne

Huaa huaa - jag har träningsverk men oj så underbart härligt!

Dagen har varit mysig, som alltid på sista tiden :-) Jag startade som sagt dagen med en promenad med min lilla dam och sen sällskapade jag mamma på jobbet vid frukostdags. Efter det kämpade och flåsade jag på gymet - därav träningsverken.. Sprang därefter förbi Jief på jobbet och jag hade sjukt bra timing för just då hade hon rast så vi fick lite tid tillsammans! Ibland ska man ha tur :-) Haha. Jag har även hunnit med att fika med Jia, mamma Kerstin, hennes bror och söta Ayla. Träffat Katrin och Nicole har jag också gjort, (shoppat - men det är en hemlis), umgåtts lite med mamma och myst med Admir. Och nu ska jag villigt erkänna att jag är trött!!! Så godnatt på er..! I morgon är det betygssamtal i skolan. Ångest? Svar; Ja!

god morgon tisdag

Jag slog precis upp ögonen och kastade väckarklockan in i väggen.. Vaken halv nio på min lediga dag? Hur tänkte jag?! Hoppas det är sol och fint väder ute så jag kan ta med pinglan och glajjorna på en långpromenad innan frukosten.. Men för att den tanken ens ska få en liten ynka chans att genomföras måste jag först ta mig upp ur sängen! Har legat och myst i 30 minuter nu, så jag antar att det får räcka! Hörs sen, Tjao!

abstinens

Det är lite pinsamt det här, men den som vill får väl döma mig..! Hade min kusins man hört/läst detta hade han skickat in mig på psyket direkt! Mitt största problem idag har nämligen varit att mitt internet på mobilen har varit off hela dagen och jag fick abstinensbesvär! Jag erkänner, det är lite skämmigt men jag är beroende! Totalt! Att sitta en hel dag på jobbet utan uppkoppling är inte lätt. Det upptäckte jag idag. Haha. Jag trodde inte att det var såhär illa men idag tvingades jag att inse fakta!

Skönt att vi hittade tillbaka till varandra tillslut :) Nu måste jag ta tag i jobbet igen, ville bara kika in och säga hej! Puss <3

är det sant, som dom säger -

- att det alltid finns någon som har det värre?

Det tror jag, absolut! Jag tycker vi har en tendens att förstora upp våra problem.. Visst, alla tar vi saker olika och alla hanterar vi saker på olika sätt. Men varför inte försöka se det positiva istället för att bara fokusera på problemen?! Ta tex alla som beklagar sig över sitt kärlekskliv - alla har vi problem i våra förhållanden, men var istället glad över att du har ett! Var glad att du har någon att älska som förhoppningsvis älskar dig lika mycket tillbaka. Tänk på alla dom som lever ensamma, dom som inte har någon att krypa tätt intill, äta med, sova med, att bara finnas tillsammans eller till&med tjaffsa och bråka med.. Och alla ni som klagar på era föräldrar och er familj - skärp er! Var glada för att dom finns, även om dom är jobbiga och hemska ibland. Tänk istället på dom som inte har sina nära kvar... Jag säger inte att jag aldrig beklagar mig, jag kan klaga som fan vissa dagar men sen tvingar jag mig själv att öppna ögonen och se vad som finns framför mig. Jag har en underbar familj, en fin pojkvän, de bästa vännerna, jag är frisk och jag mår bra.. Vad fan har jag att klaga på - egentligen?! Men jag blir också trött på mitt liv. Vissa dagar vill jag bara krypa ner under täcket och kräkas på allt och alla, och så känner vi nog allihopa ibland. Men vad blir bättre utav det? Varför låter vi saker ha så stort inflytande på oss och vårt liv?

Jag har kämpat och kämpat med detta länge nu. Jag har haft riktigt dåliga perioder i mitt liv och riktigt svarta dagar men på sista tiden har jag försökt se det positiva i allt.. En fin vän har lärt mig att se saker och ting ur andra perspektiv - allt är inte alltid vad det ser ut att vara. Och det är sant! Ge det en chans, ge det en dag och gör som jag har gjort och se det positiva i det negativa. En dag blir till två, två dagar förvandlas till en vecka. Och innan du vet så har en månad gått, och två, tre... Och så har du brutit en ond cirkel, en dålig vana..

Att trilla tillbaka är dock så jävla lätt. Och det är det enklaste valet. Då krävs det ingen kämpaglöd och ingen envishet. Likadant som det är lättare för en alkoholist att ta en klunk ur flaskan än att hälla ut spriten så är det lika lätt för oss att dras tillbaka till det negativa. Men vad är det?! Jo, självbedrägeri.. Kämpa för fan för ditt liv, dina önskningar och ditt välmående för det kommer ingen annan göra åt dig!

stäng munnen gustafsson

Haha jag är i total chock! Tappade hakan - fullständigt! Haha.. Vet inte ens vad jag ska skriva...!
Sängen nästa!

gaddning

Går inte plan a att genomföra har jag nu en plan b :-) Det är bara lite smådetaljer kvar sen ska jag boka tid :-)

vad fan är detta?!

Snö?!

Vad hände med våren som sakta hade börjat smyga fram?? Men ajja, det finns väl inte så mycket mer att göra än att plocka fram vantar, halsduk, mössa och tjocka jackan igen.. Och jag håller med Marlene: "Det är väl bara till att börja om"....

Sitter på jobbet just nu. Har "bara" massa, massa timmar kvar sen tar jag helg!

23.51 typ

Och så andas vi Gustafsson!!!

Tentan är avklarad och skrivkrampen har släppt. Både hund och matte är kissade och torsdagen börjar lida mot sitt slut, så nu ska jag krypa ner och sova! Och jag ska sova gott som fan - för det har jag förtjänat ;) Tjao!

Virvelvind av etik i huvudet

Sorry min dåliga - hemskt kassa - uppdatering här på bloggen. Jag skäms nästan lite. Men bara nästan. Och bara lite. För jag har en "bra" ursäkt - jag har nämligen slutprov i Etiken i morgon och jag har ångest..! Jag har andats, drömt och levt etik de sista dagarna! Det känns som att jag flyttat in i boken! Haha.. Jag och Anna har typ pluggat varje dag medans de små liven har lekt vid våra ben ;) Sitter just nu och försöker få in det sista men jag börjar tro att hjärnan är full på information för det jag läser fastnar lixom inte. Men jag kan det väl? Det kommer väl gå bra på tentan?! Eller..?


Mini & Tiiara leker med Minis favvo - Ior ;)
Sorry den dåliga kvaliteten, har dålig mobilkamera + att dom inte var still en sek!

Jag var precis ute på kvällsrundan men min lilla pingla - min kropp och min hjärna, ja minsta lilla cell i hela min kropp skrek utav behov av lite frisk luft. Så vi tog en liten runda förbi Jief, så det blev en lite "längre" promenad. Fast jag fuskade på vägen dit och tog snålskjuts med Katrin ♥ Jag var även förbi min fina Kusin idag som ska ha bebis när som helst! Det ska bli så underbart - jag är så glad för er skull! Har även hunnit med ett pass på gymet och lite shopping, men det pratar vi inte högt om!!!

Nu halvligger jag i soffan med etikblocket på magen - men ögonen på teven - BB!
Snart blir det sängen för i morgon ska jag försöka komma upp med tuppen! ;)
Puss sweets och önska mig lycka till i morgon och håll tummarna.
12.30 sätter jag pennan mot blocket! Gaahhhh!


tentamen på torsdag


Sitter på jobbet och pluggar. Härligt att man kan slå två flugor i en smäll ;)

årets första gubbar


Behöver jag säga mer?! ;)

resumé av fredag (heter det så?!)

God morgon, god morgon!

Sitter på jobbet nu efter ca 4 timmars sömn - behöver jag säga att jag är trött?!
Jag kan inte fatta att det redan är lördag igen..! Jag jobbar hela dagen och hela helgen så jag fick njuta av min ledighet igår! Dagen var härlig med mycket träning och massa mys med Mini innan hon åkte till mamma (hon ska vara där i helgen nu när jag jobbar så mycket). Jag gick även en sväng på stan med Fia och var och röjde på Maxi med älsklingen! Kvällen var underbar.. Först käkade jag och älsklingen middag ihop, sen var jag på bio igårkväll, med min fina "extramamma" Pia :) Alla borde ha en människa som henne i sitt liv! Tänk att en en föredetta svärmor kan bli en så underbar vän och ha en så stor plats i ens hjärta ;) Love you!
Efter bion hade jag och älsklingen hemmamys på soffan. Vi var sega och trötta båda två så vi kände inte för stan.. Vi halvglodde på en film istället och satt och mös och drack te innan jag fetingdäckade!

Nu ska jag svepa det svarta innehållet i kaffekoppen som jag håller i min hand så vi hörs/ses lr nått senare sweets! Puss puss

kloklippning...

.... är det värsta jag vet! Jag blir totalt förstörd! Framtassarna går på två sekunder men baktassarna är totalt omöjliga!!! Jag fick ge upp tillslut för jag höll på att explodera. Jag vet att man ska vara lugn och sansad och det var jag - men det var krig inom mig, så jag la ner.. Hur svårt ska det vara att ligga still?! Ghhaaa!!

frukost


Nu frukost - sen gym!

sover som en björn


Det blev ju såklart inte alls som planerat idag! Jag sov som vanligt alldeles för länge, varför hör jag inte alarmet?! Det blir till att köpa en väckarklocka idag! En hemsk jävel, en som låter som fan, en som väcker grannarna!

Jag var precis ute på morgonpromenad med Mini. I solsken och härligt väder ;) Och nu fick jag äntligen Minis bajsställning på bild! Haha. Hon skulle bara veta att det ligger en bild ute på min blogg där hon gör sina privata behov! Sorry hjärtat <3

regn

De underbara små dropparna slår lite försiktigt mot mitt fönster just nu. Missförstå mig inte - regn är det värsta som finns om man befinner sig i det! Men ligger man nerbäddad i sin säng och hör hur det slår lite försiktigt mot rutan så är det underbart! Inget får mig att sova så gott som lite regn. Jag kommer somna som en liten bebis ikväll! Hörs i morgon, nu ska jag njuta.. Nattinatt Sweets..

choklad

Varför kan man inte bara blunda och knäppa med fingrarna och så wooupff så ligger det en chokladkaka i knät på en?! Jag har hållit mig ifrån godis jättelänge nu men choklad är min svaghet.. Mörk, underbar, krämig, tillfredställande.....

känner mig jävligt duktig just nu

Dagen har varit händelserik och fullplanerad. Precis som det ska vara med andra ord! Jag hade som sagt skola mellan 12.30-15.30 idag och precis mitt i min klädångest (som jag tyvärr går igenom varje dag) så kom Anna förbi. Hon bjöd in sig själv på en kaffe och hur underbart är inte det?! Gör om det snart igen fina <3 Och ni som redan läst min blogg idag vet att jag spenderade eftermiddagen hos Lollo. Men det blev inte många knop. Hon kunde knappt röra sig efter operationen stackarn!

Nu är jag precis hemkommen från gymmet och fy faaan vad skönt det var! Ska försöka hålla det igång nu. Så jag ska försöka ta mig upp tidigt i morgon så jag hinner med att träna i morgon också! Jag känner mig så jävla duktig just nu i denna sekund. Härligt, härligt! Skriver mer sen (om jag orkar), tänkte bege mig in i duschen och sen krypa ner i soffan med en kopp te..

morgonmys


god morgon världen

Jag har pirr i magen idag!
Oh vilken härlig känsla!

Idag är det etik som står på schemat, vi ska börja plugga inför tentan idag.. Nu är det bara en vecka kvar! Och jag har ångest. Jag tror jag ska krypa ner i boken och inte komma ut förrän det är dags för tentamen!
Efter skolan så ska jag träffa fina Lollo. Stackarn är nyopererad. Hennes blindtarm (stavning?!) trivdes inte längre i hennes kropp och ville ut! :( Så jag måste komma ihåg att krama om henne försiktigt idag! ;) Men nu blir det promenad med lillfisen, sen frukost! Tjao!

johanna <3

Underbara, vackra du!
Jag har precis spenderat en helkväll med en utav de finaste människorna i mitt liv.. Hon är en utav de bästa och sötaste tjejerna på denna jord och hon har ett hjärta utav guld ;) Den som inte älskar henne är galen!! Tyvärr fastnade hon inte på bild ikväll men jag ska verkligen försöka med det nästa gång (men hon hatar, hatar, hatar kameran så det kan bli svårt!).

Jag ligger nu nerbäddad i sängen och jag måste verkligen försöka somna snart! Jag ska upp tidigt i morgon, eller rättare sagt så ringer klockan tidigt i morgon - det återstår att se om jag tar mig upp..! Nattnatt sweets!

dagens


Linne från Gina Tricot, rosa kofta från Cubus och blå jeansleggings från Vila.


Har för övrigt en dålig (läs hemsk) hårdag idag så jag satte upp kaluffsen i en boll på huvudet och valde att inte visa mitt fula tryne på bild! Haha...

Vi hade förresten en urkul lektion i skolan idag med massa heta diskussioner. Det är så underbart när det blir så! Jag älskar det! Efter skolan mötte fina Joanna upp mig och vi drog vidare in mot stan för sen lunch/tidig middag. Sen fortsatte vi myset hemma hos mig och kröp ner i soffan med varsin kopp med varmt innehåll i händerna;) Nu sitter jag och myser med Mini och snart kommer Jief hit. Vi ska korka upp en flaska vin, mysa och prata massa skit och fira en liten hemlis ;)

precis som lovat...

... lite sent bara. Jag hade tydligen lovat mina fina läsare att jag skulle lägga upp ett inlägg i söndags (på fyllan i lördags natt) men jag får motvilligt tyvärr erkänna att just de minuterna av kvällen, då jag skrev det inlägget, de är som bortblåsta! Men bättre sent än aldrig eller vad är det man brukar säga?! Så här kommer det ;)

Som jag skrev i inlägget i lördags natt så var helgen sjukt rolig. Jag kunde slappna av så som jag inte kunnat på länge och jag umgicks med många fina människor och hade underbart kul varje sekund! Och de meningarna sammanfattar nog helgen ganska bra så jag sätter punkt där ;)

Måndag och tisdag har jag spenderat i stort sett all min tid på jobbet.. Så veckan har väl inte varit så händelserik än så länge. Men vi får väl se vad natten och morgondagen bjuder på ;) Nattnatt!

min lilla fotomodell <3


underbar helg

Denna helgen har varit den bästa på evigheter! Massa kärlek och bara positiva saker! Underbart! Skriver mer i morgon - nu ska jag sova!

besök mitt i natten

God morgon!
Jag sitter nu på jobbet med en kaffekopp i högsta hugg. Det blev inte alls mycket sömn för mig inatt... För det första så tog det ganska lång tid innan jag kunde koppla av och sluta ögonen. När jag äntligen hade somnat vaknade jag av att det låg någon bredvid mig.. Jag såg hur täcket var upphöjt och format efter en kropp och jag såg ett bakhuvud och en nacke.... Jag tog det först för givet att det var Admir, men i samma sekund så kom jag ihåg att han inte var hos mig... Så jag flög ur sängen i panik. Men insåg sen att det inte var någon där. Det måste varit en dröm. Eller?!

första inlägget i mars

Tjingeling!

Det har varit en bra dag idag. Det har egentligen inte hänt så mycket, nej egentligen inget speciellt alls nu när jag tänker efter.. Det har bara varit en helt vanlig onsdag... Jag var och lunchade och fikade med Admir idag innan han började jobba och efter det hade jag lite att uträtta... Så jag missade skolan idag. Och det var ju mindre bra! Men men.. Jag träffade tjejerna över en fika senare på kvällen och innan dess var jag hemma hos Lollo på middag. Tack fina! Nu ligger jag här i sängen och har ångest över att jag bara kommer få 4 timmar sömn inatt, max 5 - sen måste jag upp för att fixa lite och sen vidare till jobbet! Så jag förstår egentligen inte varför jag ligger här och bloggar?!?

Så nattinatt! Kärlek!

Fröken förvirrad

När jag satt och lunchade med mamma och Jia tidigare idag så kläcker jag ur mig något i stil med att "Nu är det redan måndag igen". De kollade på mig lika konstigt båda två och sa i kör "Måndag? - Det är väl ändå tisdag?!" Haha. Jag behöver inte säga så mycket mer än att jag har varit lite virrig den sista tiden. Men det blir väl lätt så när man är ledig, så jag får skylla på det ;)

Dagen har varit bra än sålänge. Sov lite för länge dock! Jia ringde och väckte mig kl 8 (precis som jag bett henne, tack älskling!) men sen somnade jag ju om och sov ända fram till 10! Inte så bra.. Men men, jag får skylla mig själv.. Jag var för övrigt uppe och sprang fram och tillbaka i lägenheten inatt och jag har letat efter Jia i hela sovrummet - under täcket, under sängen, bakom dörren, ja överallt, men jag hittade henne ingenstans. Galna bosnier hemsökte mig också. Haha. Ibland skenar fantasin iväg ;) Så det var ju inte så konstigt att jag var trött idag på morgonen!

Jag träffade även Jief en stund förut. Hon, jag och Jia var en sväng på stan efter lunchen med mamma. Sen när Jia drog iväg på annat så gick jag och Jief hem till mig en liten stund och mös på soffan. Och nu bär det (troligtvis) snart av mot norrliden och hem till Jia. Jag väntar bara på att hon ska höra av sig så jag vet hur jag ska planera kvällen. Och ska jag dit ska även Katrin på. Härligt att ha en heldag med tjejerna ♥

Skriver mer sen om jag orkar..
Puss sålänge!


sängen

Måndag = ny vecka..
Jaa, betyder det egentligen något mer än så..?

Jag vet egentligen inte ens vad jag ska skriva. Klockan är mycket och jag är trött..
Åtta dagar - en svag sekund..

God natt..