ett, två...

Vågar jag hoppas på att det ska fortsätta såhär....?

en härlig helg

Gårkvällen blev precis som planerat och vi hade en jättemysig kväll med underbart sällskap. Det var en härlig stämning och det blev mycket skratt ;-) När klockan började närma sig ett drog vi (jag & admir) oss vidare in mot stan där vi mötte upp ännu ett härligt gäng. Mirsad, kikki, lollo, joanna, pudding och många fler.. Och utklädda och fina var dom allihopa. Mirsad var nog den som lyckats bäst - i år igen ;-)

När jag tänker efter så var nog detta den bästa helgen på länge!
Jag hade precis fina marlene här på besök också. Bättre avslut på en helg får man ju leta efter :-)

Igår & idag

Igår ville jag bara gräva ner mig - och det var ungefär vad jag gjorde. Jag kämpade mig igenom dagen på jobbet och sen var jag bara hemma hela kvällen.. Tog det lugnt, kollade en film och bara tog hand om mig själv. Sen kom admir och vi mös och pratade men lyckades ändå lägga oss ganska tidigt. Skönt. Det är så tryggt att somna i hans famn. Jag har saknat det och det var precis vad jag behövde för jag fick en hel natts sömn...!

Ligger just nu på soffan med magsmärtor. Dag ut och dag in, det blir inte bättre.. Börjar tro att det är stressrelaterat..! Jag har läkartid på måndag så jag får väl vänta och se vad vad dom säger då.. Jag hade egentligen planerat att träna och uträtta lite ärenden men det blev soffan istället.. Är nog piggare i morgon :-)
Kvällen är förhoppningsvis planerad och jag önskar verkligen att det blir av. Jag håller tummarna hårt, hårt, hårt och blir det nu så som det är tänkt ska ingen magvärk stoppa mig!
Skriver mer sen. Nu blir det promenad med den lilla kärleken!

Bakslag...

Idag kämpar jag verkligen i motvind.. Fick ingen sömn alls inatt, suck. Kan inte allt bara lösa sig..?!

Var förbi anna en stund igår efter jobbet. Vi åt varma mackor, drack glöggte, pratade och mös. Underbart. Tack för en mysig kväll <3
Ska återgå till jobbet nu, det lär bli jobbigt att ta sig igenom denna dagen, men det är bara till att bita ihop. Skriver mer sen.

På jobbet

Det blev bara jag och mini hemma inatt.. Så inget sällskap utav älsklingen inatt heller... Sitter på jobbet just nu och idag kom jag i tid ;-) Ändrade larmsignal på telefonen så idag flög jag nästan ur sängen när larmet startade. Haha! Skriver mer sen, nu är det jobb som gäller..!

Myspys hela kvällen

Kvällen har varit lugn och mysig. Jag har plockat lite här hemma, tagit tag i disken och fixat med lite annat pill och sen kom Jief förbi en stund när hon slutat jobba. Och nu är klockan snart elva -redan! Och det är snart dags för kvällsrundan och sen sängen, undrar om man får sällskap inatt lr inte... Det återstår att se...

Höst

Fy fan säger jag bara. Nu har hösten verkligen hittat till kalmar. Det blåser och regnar och är så trist väder! Usch!

Började dagen med ett yogapass idag, jag har aldrig testat det innan men nu kan jag ju bocka av det från listan. Haha. Vet inte om det var min grej, jag har så svårt att varva ner.. Men jag kanske ger det ett försök till, får se. Efter yogan träffade jag jief över en sushilunch och shopping. Och mycket, mycket kaffe, vi var såå trötta båda två och jag var helt seg efter yogan så vi behövde lite koffein ;-) Kom precis hem så nu myser jag och mini framför "unga mödrar". Väntar på att det ska sluta regna så vi kan ta en liten promenad. Det är ingen idé att tvinga ut henne nu när det är sånt skitväder ändå för då får jag släpa ut henne ur lägenheten..! Och det är ju elakt..! Men det slutar väl regna snart förhoppningsvis.
Skriver mer sen. Puss och gull!

Träningen är nu igång på riktigt

Ojoj säger jag bara, vilken dag.. Satte mig precis för första gången för idag! Har gjort allt & ingenting..!

Började dagen med promenad med mini. Den blev dock inte alls så lång som jag planerat. Men det var skönt ändå! Efter det mötte jag upp min fina kusin för sen lunch/tidig middag och lite shopping.. Hittade även denna gången en del plagg som följde med hem. Men inget som jag egentligen behöver, det är konstigt det där att man aldrig hittar det man letar efter - bara massa annat onödigt..! Jag hann även gnabba lite med molle. Det är för härligt det.. Han mötte upp oss i stan efter jobbet.. Dom är bara för söta - sötast! Och det blir bara bättre och bättre för varje dag som går! Haha, värst vad jag ska krångla till det!
Men på tal om något helt annat nu - jag var på gymet idag. Mötte upp min PT och sen så la vi ihop ett schema. Så nu är det bara till att fortsätta ;-) Inga ursäkter! Har bokat in ett yogapass i morgon, har länge velat prova och nu är det dags!

Sitter för övrigt just nu insvept i min nya fina filt och kollar DH. Snart blir det kvällspromenad och sen ska jag nana kudden OM inte admir kommer förbi efter jobbet. Så jag får iaf vänta tills han hör av sig innan jag sluter ögonen för denna dagen..
Nattinatti!

Måndag

Jobba, jobba, jobba..
Försov mig idag, jag hade ställt fyra alarm men vaknade inte, helt galet, då är man trött..!!

Tänkte jag skulle försöka hinna med ett pass på gymet sen efter jobbet. Annars blir det nog en vända på löpbandet! Nu är jag pepp så nu jävlar. Och i morgon har jag bokat in en personlig tränare! Nu ska jag bli fit ;-)

Allt vände på en sekund

Omg säger jag bara, vilken kväll det blev igår.. Allt började underbart - jag, anna och en flaska vin... Men när vi satte foten utanför dörren ett par timmar senare bröt total kaos ut..! Orkar inte gå in på detaljer men det är nog fler är jag som mår dåligt idag.. Bakis och ångest. Usch..

Var på kalas nyss, min kusin fyllde 15 år, dom små liven börjar bli stora..! Ligger och kollar desperate housewievs just nu. Och försöker samtidigt rensa tankarna....

Tiden rusar iväg

Det är helt sjukt vad dagarna går fort, det är redan lördag, helt galet! Igårkväll var jag och pojkarna en sväng på stan. Det blev en lugn kväll med burn och kaffe ;-) Men det är härligt det också ibland..

Idag tog jag lite sovmorgon för det tyckte jag att jag var värd! Sen ringde fia och vi tog en liten shoppingrunda på stan. Hittade en kofta och ett skärp som följde med hem. Haha. Kom precis innanför dörren så nu ligger jag utslagen på soffan med mini på bröstet. Mys mys.. Fick precis reda på att det tydligen blir fika hemma hos mig i eftermiddag. Admir, Amir och Evelina kommer tydligen förbi. Härligt att man får vara med och bestämma. Haha. Men det blir mys, det var länge sen jag träffade Amir och Eve nu..

Men nu ska jag mysa så mkt jag orkar! Hörs..

Sängen ropar på mig

Jag kommer sova gott inatt, det regnar och slår sådär härligt mot rutorna ;) Vill bara krypa ner under täcket, sluta ögonen och njuta. Och det är precis vad jag ska göra!

"Jag är lyckligast i världen"

Dom orden värmde, tack ♥
Älskar dig.


Torsdag avklarad

Och så var även denna dagen slut...

Och jag är helt, helt slut, alla mina krafter gick till städningen idag men åh så skönt nu när det är klart! (nu är det bara fönsterputsning kvar men usch, det orkar jag inte ens tänka på) Passade även på att tvätta ett par maskiner när jag ändå var i farten,
så duktigt av mig ;) Det var väl ika bra att passa på när jag ändå var i farten.
Jag var även förbi gymet en sväng idag angående min träning, jag måste verkligen ta tag i det igen och nu är ju första steget taget. Ska tillbaka dit i morgon igen och då kommer nog plånboken fram! Efter mötet på gymet kom Admir som en räddande ängel med thaikäk och gud så gott det var, jag åt som aldrig förr! Mat hade ju inte varit min högsta prioritet under dagen, fy - skäms på mig! När maten landat i magen var det mys och kärlek som gällde. Både Admir och Mini var så trötta så dom somnade i knät på mig. Och snarkade i kapp. Gull!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan med Mini sovandes i knät och ett glas vin i ena handen. Men själv till skillnad från igår då söta Marléne var här. Tack gumman, du är för underbar. Älskar dig ♥


Underbar start på dagen

Massage - behöver jag säga mer?!

Men shit vilken chock jag fick när jag drog upp rullgardinen idag på morgonen. Det låg snö på marken! I oktober! Helt otroligt.. Fast jag gillar det, nu kan man plocka fram alla mysiga mössor och halsdukar och njuta av att ha alldeles för mycket kläder på sig ;) Nu ska jag stoppa lite mat i magen och sen är det städning som gäller...

Kort update

Sitter på jobbet just nu och tänkte att jag skulle ge mig på att lägga upp ett inlägg via telefonen. Spännande!

Jag var fortfarande på dålig humör igår, efter "incidenten" i måndags. Jag gjorde så lite jag kunde, jag låg mest och mös med mini hemma på soffan hela dagen.. Lämnade dock lägenheten en stund för lite shopping och fika med fina jief, tack gumman, du får mig alltid på bättre humör ♥ Admir kom förbi en stund igår kväll och han lyckades övertala mig att ta en fika på stan.. Det blev dock bara en snabb vända och jag var i säng ganska tidigt igår och jag sov faktiskt helt ok inatt - kors i taket!
Ikväll ska jag nog unna mitt ett glas vin (lr två). Det är min första, sista och enda jobbdag denna vecka, skönt! Och det är ju faktiskt lillördag!
I morgon är det avkoppling med massage som står på schemat. Underbart. Längtar.

Men nu - tbx t jobbet!

Sömnlösa nätter

Nu ligger jag här i sängen - ännu en gång. Att det ska vara så svårt att somna?! Tankarna bara snurrar omkring och jag får inte grepp på saker och ting. Alllt känns så förvirrande och komplicerat. Men så ser min verklighet ut just nu...

I morgon ska jag träffa fina Jief - en underbar människa som hittade in i mitt hjärta för ett par år sedan. Och där har hon en plats för alltid ♥


Jobbig start på veckan

Denna veckan fick en jävligt sur start - för att vara helt ärlig.. Allt kom ikapp mig och det knäckte mig totalt! Som tur var så ringde mamma mitt i kaoset så det slutade med att jag följde med henne hem.. Linda och Amanda var också där så då var det genast lättare att släppa dom jobbiga tankarna och fokusera på annat. Tack ♥

Model för en dag 15 okt 2010

Några utav bilderna


 





    



Kärlek och nybakta bullar ;)

Det är tur att jag har en sån underbar pojkvän, ensamheten varade inte länge igår... Admir kom hit efter jobbet och sen satt vi uppe till kl 4.00 inatt och mös och pratade och bara njöt av varandras sällskap ♥

Lunchen idag spenderade jag med mamma. Det blir en hel del luncher ihop med henne nu när jag bor så nära hennes jobb ;) Sen kom Anto förbi en stund, men han vände ganska kvickt igen för jag satte igång med mina naglar. Har länge tänkt gå och fixa dom men får ju aldrig tummen ur så nu gjorde jag det själv. Och det blev helt ok faktiskt, är nästan lite stolt över mig själv. Haha. Efter det blev det en snabbfika med Jief och nu sitter jag och Mini i soffan oich myser och väntar på att Kikki ska komma - med nybakta bullar, mums! ;)


Ensam..

Nu när jag behöver få ur mig allt skit så vet jag inte vad jag ska skriva. Är helt tom..

Just nu önskar jag att jag hade en sån där vän, en sån som alla andra har. Någon man kan prata om allt med, gråta ut hos och bara finnas med. Någon som förstår och någon som aldrig försvinner..


Hjärtat stannade på mig...

Linette och lille Hannes var här över en kaffe tidigare idag ;) Mysigt som bara den men när dom hade gått så stannade hjärtat på mig. Jag gick med dom ut för att vinka hej då och när jag kom in igen så såg jag att mini låg under bordet och tuggade på något och såg allmänt skyldig ut, och när hon såg att jag kom in så svalde hon innan jag hann reagera.. Sen kröp hon omkring här hemma och jag såg hur hon led.. Så jag ringde djursjukhuset "Hej, min hund har fått i sig något - jag vet inte vad, men nu har hon ont i magen". Dom rådde mig att avvakta lite men blev hon sämre så skulle jag komma in med henne med en gång för röntgen och undersökning... 

Mitt i allt kaos så kom Anto förbi och vi satt här hemma och tyckte synd om min lilla tjej för man såg verkligen hur ont hon hade. Sen efter en liten stund så spydde hon och jag hade ju inte så mycket att välja på, det var bara till att peta i spyan och se vad hon hade fått upp. Till min förvåning så va det skinka. Då fattade jag med en gång - hon hade varit i soporna! Hon hade alltså fått i sig ca 20 skivor skinka som jag slängt tidigare under dagen, vilket är mkt för den lilla magen!

Efter ännu ett samtal till djursjukhuset så blev det promenad. Dom sa att det var viktigt att hon rörde på sig så hon fick igång magen. Stackars liten..
Men nu är hon pigg och glad igen!

Ensam utan dig

Satt och läste gamla blogginlägg och insåg hur ensam jag är utan dig. Du var den jag ringde såfort jag behövde en vän! Du var den som alltid ställde upp. Vad det är gällde och när jag än behövde dig så fanns du där. Jag saknar det. Jag saknar dig.

Gumman, glöm aldrig bort att du är speciell för mig.
Erica ♥ Linn - för alltid!

Verkligheten kommer ikapp...

Jag har haft en liten paus från bloggandet ett tag, men nu har jag väl insett att jag behövde bloggen för att få ur mig en del som jag bar på, och fortfarande bär på för den delen.. Jag har försökt med det där som alla andra kallar "prata" men det är väl inte riktigt min grej.. Men sen å andra sidan, är bloggandet det? Och hur mycket kan jag egentligen skriva? Hur öppen och ärlig kan man vara på nätet?
Det får tiden visa...

Jag intalade mig själv att allt skulle löst sig nu, att mitt liv skulle blivit som jag önskade. Men tji fick jag, verkligheten kom ikapp.. Det är inte mycket som ändrats sen mitt sista blogginlägg. Jag har fortfarande inte hittat tillbaka till mitt "riktiga jag" och jag är fortfarande ute och svävar och ser allt genom en tjock dimma. Jag kan inte se klart. Men det kommer väl. Förhoppningsvis.