Hjärtat stannade på mig...

Linette och lille Hannes var här över en kaffe tidigare idag ;) Mysigt som bara den men när dom hade gått så stannade hjärtat på mig. Jag gick med dom ut för att vinka hej då och när jag kom in igen så såg jag att mini låg under bordet och tuggade på något och såg allmänt skyldig ut, och när hon såg att jag kom in så svalde hon innan jag hann reagera.. Sen kröp hon omkring här hemma och jag såg hur hon led.. Så jag ringde djursjukhuset "Hej, min hund har fått i sig något - jag vet inte vad, men nu har hon ont i magen". Dom rådde mig att avvakta lite men blev hon sämre så skulle jag komma in med henne med en gång för röntgen och undersökning... 

Mitt i allt kaos så kom Anto förbi och vi satt här hemma och tyckte synd om min lilla tjej för man såg verkligen hur ont hon hade. Sen efter en liten stund så spydde hon och jag hade ju inte så mycket att välja på, det var bara till att peta i spyan och se vad hon hade fått upp. Till min förvåning så va det skinka. Då fattade jag med en gång - hon hade varit i soporna! Hon hade alltså fått i sig ca 20 skivor skinka som jag slängt tidigare under dagen, vilket är mkt för den lilla magen!

Efter ännu ett samtal till djursjukhuset så blev det promenad. Dom sa att det var viktigt att hon rörde på sig så hon fick igång magen. Stackars liten..
Men nu är hon pigg och glad igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0