Nattinatt

Nu har klockan lyckats bli alldeles för mycket igen! Jag förstår inte att det ska vara så svårt att komma i säng i tid! Speciellt när man ska upp tidigt dagen efter.. I morgon ringer klockan redan 6.00. Så det blir inte många timmars sömn inatt.. Men jag är ju ung och pigg så vad gör väl det?! ;)

Jag har ju fått lite "nytta" gjort ikväll iallafall - uppdaterat bloggen..
Mer kommer, men det orkar jag inte nu!

God natt på er my loves!

dom jävlarna förföljer mig!

Usch!

hundträff på gården

Sorry för de suddiga bilderna men dom små liven är ju aldrig still!


Ute på äventyr

Hon älskar att åka cykel!!

Playdate förra veckan


Det finns för få som du

Jag har bara 4 ord att säga till denna vackra själ idag;
I love you! Tack!

Här har vi någon som alltid ställer upp. I vått och torrt, oavsett vad det gäller! Hon gör allt hon kan för att hjälpa till ;) Idag slogs hon med en "sjukt otrevlig kärring" för att citera sötnosen själv. Ok, hon slogs inte. Men hon hade nog en vild fight i tankarna! Och jag kan tänka mig att hon mugghöggs lite ;) Haha... Och allt detta för min skull. Tack fina du! Du är ovärderlig ♥ ♥



Ursäkta mitt språk...

men ska det se ut såhär?! - Nope det tror jag faaaan inte!
Stod och borstade tänderna nu precis innan bedtime och känner plötsligt hur det droppar vatten på mina fötter.. Kikar förvånat ner och ser hur det rinner vatten ut ur badrumsskåpet! Allt i skåpet var helt blött! Alla handdukar jag äger! Och vissa kunde jag krama flera dl vatten ur! Suck! Och i morgon är det fredag. Och jag jobbar troligtvis 8-16 så hur vi ska lösa detta vet jag inte! Men det är fan inte mitt problem. Gsrabbarna på JP får jobba över för dertta måste dom fixa innan helgen för såhär ska jag fan inte behöva ha det!


Detta förklarar ju också varför duschen läckte förut
- det var inte därifrån vattnet kom!


håll alla tummar och tår

Nu har "möjlighetens dörr" öppnats. Den är inte vidöppen, inte ens halvvägs öppen, men den står lite på glänt... I morgon vet vi om den slagits igen mittt framför näsan på oss eller om den öppnats rejält.. Kan inget annat än att hålla tummarna och hoppas på det bästa..

Jag har nu gjort min del, nu kan jag inte göra mer. Nu är det upp till två fina människor att försöka ta det till nästa steg och sen är det dags att visa lite stake!

älskar denna tös


Mys och kärlek i massor idag på morgonen innan jag drog till jobbet!
Jag saknar henne redan!

Mmm



Melon var underbart gott! Väldigt poppis!

"efter-badet-mys"



Plutten är nybadad och ligger inlindad i en handduk och myser på mitt bröst :-) Underbart!

kärlek



Dessa två knasbollar är de mest vackra i mitt liv. Min lilla familj <3 Men de senaste tre veckorna har inte familjen varit komplett.. Min ljubavi har varit i Bosnien. Men i morgon börjar äntligen hans resa hem och jag längtar såå till hans famn!

promenad på svinö


vi kör lillördag idag!

"titta ett stjärnfall!!! neeeej det var bara ett gäng måsar...!"


Jag, Jief och Katrin har suttit hemma hos mig och delat en flaska vin och ett par öl. Jag höll mig dock till vinet, öl är inte min bästa vän!

Tre av fyra damer på bild ♥ ♥





Katrin gästbloggar!

Hej alla GLADA människor!
jag befinner mig i Ericas soffa. Vi har druckit lite vin ikväll o även ett par öl! Jag Erica och Jief. Det har vart kul, har diskuterat allt möjligt, ekonomi, depressioner o förhållanden. Lät ju inte så roande men givande kanske! Nu är Erica ute med Mini o jag sitter här o lyssnar på Spotify. Jag saknar mitt hjärta som fan som snart kommer hem!! Fredag kväll blir det jobb o sen MYS hela helgen. Jag längtar ihjäl mig!!!! Innan trodde jag att jag såg ett stjärnfall o tänkte önska mig något. Men visade sig att det var ett gäng Måsar!! Hahaha! Okej Katrin, inte mer öl för dig. Nej nu ska jag avrunda o ta mig en nattcigg. Jag har världens bästa vänner som jag älskar massor!! godnatt people .
PUSS

inte hel utan dig här


Jag var ute på härlig promenad med Mini igår. Solen sken, fåglarna kvittrade, humöret var på topp, blommor överallt, romantiskt och underbart.
Det enda som fattades var älsklingen....


söndagsmys


Min älskling är fortfarande inte pigg.. Hon är så mammasjuk så det är galet! Jag vet inte om jag skrivit om det innan, men hon trillade ner från soffan förra veckan och skadade sitt lilla ben :-( Stackars liten... Men med lite ompyssling och massa kärlek och mys så är hon nog snart sig själv igen, det svåra är att hålla henne lugn! Eftersom att hon inte har ont 24/7 så glömmer hon så lätt och gör något galet.. Det räcker med så lite. En hastig rörelse eller ett litet snedsteg så skriker hon av smärta... Så jag håller både tummar och tår för att hon är pigg och kry snart! Det är hemskt att se mitt lilla busfrö så hängig och nere...


bra start på dagen


Denna vackra lilla varelse väntade utanför min lägenhet idag på morgonen :-)

Hos veterinären


Trivs man inte riktigt med att vara i "sjukhusmiljö",
så kan man alltid gömma sig på soffryggstödet bakom matte :-)

nu vill jag inte mer

Nu får det fan vara nog! Idag är en dålig dag. En kass dag rent ut sagt. Ingenting går som jag vill och folk trampar mig på tårna. Era jävlar - lägg av! Älsklingen är en evighet bort, Mini mår dåligt, det är "krig" här hemma, det regnar och är skitväder och allt jag gör blir fel. Inte så konstigt att jag är på dåligt humör :( Men som tur är så har jag underbara flickor i mitt liv ♥ Och dom trillar snart in genom dörren! Då blir det vin ;) Och med gott sällskap kommer glatt humör - eller?!

De fyra sista dagarna i bilder

Nu har jag inte bloggat på två dagar - skäms på mig! Men jag har haft fullt upp! Och jag orkar faktiskt inte skriva om allt så jag låter bilderna tala för sig själva!


Jag startade, som jag skrev i ett tidigare inlägg, min lediga dag med ett par timmar på IKEA! Sen vidare mot Jysk och Rusta. Detta var en del av det jag kom hem med. Lägger upp bilder på det färdiga resultatet när allt är klart - än så länge är jag såå nöjd! Jag är förälskad i mitt sovrum!!

Jag har även rensat och organiserat min garderob - det tog en hel dag... 

...sorterade bort 8 kassar kläder...


...Katrin adopterade tre utav dom...


Och jag säger då det - Mini är en smart dam! Hon upptäckte att jag hade fullt upp med att rensa garderoben och smet in bland soporna den lilla busan! Hon skämdes rätt rejält när jag hittade henne! ;) Sötnöt ♥


Vi har haft playdate med Katrin, Dante och Jasmin!


Jag var lite övertrött efter allt slit och soterande så jag hoppade lättroad i Admirs skor och lekte clown - satan vilka fötter människan har!!!


"Har man inte att göra så skaffar man sig" lr vad heter det?! Duschade i kaffe!
Precis vad jag hade tid med - inte!




Bildbevis på träningen!! ;)

I lördagskväll var vi ute! Här kommer ett bildregn från kvällen! Jag, Katrin, Jief, Jasmin, Anna, Faruk, ett par gamla skolkompisar från Falkenbergsskolan och ett par nya ansikten hamnade på Oleary´s!

















Sjukt rolig kväll!

Idag spenderade jag kvällen med Jasmin. Vi hade lite "egen tid" och vi
skojade om att vi haft date! Middag, vin och djupa samtal!


Allt detta har jag alltså hunnit med de sista dagarna PLUS jobb fredag, lördag, söndag. Fråga mig inte hur jag lyckats men jag behöver nog inte övertyga någon om att jag är trött?! Så nu ska jag sova. Slöglor just nu på Hajen III. Men det är snart dags att släcka lampan och sova för i morgon är det dags för jobb igen! På firman denna gång, 9.30-13.00 som det ser ut nu. Kl 14.00 har jag tid hos frisören och OJ vad jag ska koppla av!!! Och efter det kommer snuttan hem. Hon har varit hos mamma hela helgen då jag jobbat och haft fullt upp. Saknar henne så ♥



jag lever - men det är knappt

Mellan jobb, träning, vänner och allt annat jag bollar med just nu, så har jag även börjat rensa ur all skit här hemma! Jag har pillat och donat typ hela dagen förutom jobb 9.30-13.00, snabbfika här hemma med Katrin, Dante (hund), Jasmin & Mini såklart! Jag har även hunnit med en kvick runda genom stan och mys hemma hos Jief nu ikväll! Kom precis hem så nu ligger jag helt avtrubbad och nerbäddad och kollar på Adam och Eva...

Förlåt. Orkar inte lägga upp några bilder nu, som jag lovade igår, utan det kommer när jag har ork och tid! Förhoppningsvis i morgon! Nu ska jag sussa! Ovanligt tidigt för en fredagkväll :-) Men skönt så satan!! Nattinatt!

ledig

Underbra ledighet! Men oj så trött jag är! Haha, det är mer utmattande att vara ledig än att jobba.. Jag vaknade självmant rätt pigg och utvilad 9.30. Gick då ut en runda med Mini och sen smet jag förbi mamma på morgonkaffe och macka ;) Jag har blivit bortskämd med att alltid ha sällskap vid frukosten nu för tiden. Antingen jobbar jag hos pappa och äter då frukost med honom eller så är jag på firman och då blir det frukost där! Men men, nog snackat om frukost! Framåt lunch drog jag ut till IKEA - och det gjorde tydligen resten av Kalmar också! När jag kom fram till parkeringen fick jag god lust att vända. Men är man en Gustafsson så är man - alltså envis ;) Jag brottades och slog mig fram där inne i ca 3 timmar och hittade en hel del fina saker! Och när jag ändå var i krokarna så passade jag på att göra Rusta och Jysk också! Jag kom hem med betydligt mer än vad jag kunde bära så jag fick springa tre vändor mellan bilen och lägenheten innan jag fått in allt! Härligt!

Kvällen spenderades med Katrin och Jasmin. Jag och Katrin rensade min garderob och Jasmin satt och drack "kaffe". (Eller rättare sagt mjölk med kaffe och socker - i den ordningen!) Vi tömde alla mina garderober och alla skåp och alla lådor och så rensade vi! Och hör och häpna - det blev hela 8 kassar! 3 följde med Katrin hem, så resten letar fortfarande nytt hem så hojta ;) Först till kvar eller var säger man?

Kameran är död - så bilder kommer i morgon! Och död, det är jag snart också för den delen så nu blir det sängen! Jobb 9.30 i morgon! Tjing!

Mini på jobbet tidigare idag


min dag

Jag skulle ljuga om jag sa att jag börjat vänja mig vid att klockan ringer tidigt - varje dag! Men jag kan nog ärligt säga att det går bättre och bättre för varje dag som går.. Idag bafann jag mig på jobbet 9.30 och Mini fick vara med mig hela dagen. Hon var så duktig så det var ingen idé att gå hem med henne! Vid 14.00 hade jag tid hos optikern! Planen var att äta något efter det och sen möta upp mamma på gymet vid 16.00 men allt drog ut på tiden så vi sköt på träningen tills i morgon istället. Men tro nu inte att jag satt på mitt arsle för det! Nej nej, jag tog med Mini på en timmes promenad och sedan vidare hem till flickvännen (Nicole) för fika och kärlek!!

& dessa mötte jag på promenaden. Jag blev rädd!
jag blev nämligen attakerad av en sådan jävel när jag var liten!!




Jag slet upp Mini i famnen och när jag väl samlat mod för att ta mig igenom hela flocken "hemsk" så gick vi vidare mot slottet och kalmarsundsparken! Det var en otrolig lättnad att beblanda sig med folk och "normala fåglar" igen!




Kalmar är rätt fint ändå ;)




Den "dansande" pippin. Jag skrattade så jag grät!


Kärlek ♥


Trött Chihuahua..?!

Framåt kvällen kom Kikki förbi på te hemma på gården. Vi satt och pratade om allt och ingenting och det slutade med att vi öppnade en flaska vin ;) Nu har hon lämnat mig och jag ska alldeles strax gå ut med Mini en sista runda innan jag kryper ner i sängen! Fy fan vad jag saknar min ljubavi. Det är tomt utan honom!


bilder från i söndags kväll

Jag och Jasmin var och fikade!


erica hjärta pappa

Igår drog jag med min käre far in till stan. Han hade ett ärende hos optikern så vi passade på att guppa fram lite på all kullersten när vi ändå var i city - han var lite "smått irriterad" (för att beskriva det med acceptabla ord!) Haha.. Vi var även hemma hos mig för kaffe och kisserunda med Mini.. Dom trivs bra ihop dom två! Den lille damen älskar att ligga och mysa i hans knä! Förr, när hon kunde vara med mig på jobbet, så låg hon i hans famn hela dagarna. Hon släppte honom inte med blicken. Flyttade han på sig så var hon hack i häl! Kärlek? -Ojaa! ;)

Vi lyxade även till det lite och hämtade med oss mat på vägen hem när vi ändå var ute och flängde. Skönt att slippa laga ibland ;)










off to work 9.30


med fötterna utanför täcket

Hej mina hjärtan!
Vilket härligt humör jag är på ikväll! Undrar varför...?

Jag kröp precis ner i sängen... Det har varit en effektiv dag! ;-) Jag har hunnit träna, jag har jobbat heldag, gjort lite nytta här hemma och även njutit utav ett par mysiga promenader med min lille Mini... Nu ligger jag som sagt i sängen, med fötterna utanför täcket..! Och ni som känner mig - ni vet att det är bland det värsta jag vet! Ända sedan barnsben har jag känt panik om mina fötter inte är tryggt "skyddade" under täcket..! Men idag utmanar jag panikkänslan, det är för jävla varmt i sovrummet, men vi får väl se hur länge jag orkar kämpa emot viljan att låta dom krypa in och gömma sig. Och jag ska då säga det - att det redan är sjukt svårt att motstå! Så om någon minut har jag nog gett upp! Haha..

Sov sött nu sweets! Det ska iallafall jag! ;-)
Saknar min älskling! Kom hem nu!

är detta kärlek eller vad?!

Satt parkerad i soffan då jag fick ett sms av min söta blondin som sitter på tåget påväg upp till Umeå. Jag skrattade så tårarna kom och magmusklerna värkte då jag läste....

Marléne: Är det bra om tåget backar...?
Jag: Haha! Det är inte du som sitter bak&fram? ;-)
Marléne: Haha, nu var du fruktansvärt rolig. Tur att du har så höga tankar om mig! Jävel :-)

Love you alot! Din toka!

pamper me baby!



Efter förra besöket hos Isabella. På måndag är det dags igen ;-)

På jobbet

Och så var det måndag igen, ny vecka, nya tag.. Sitter just nu på jobbet. Avnjöt nyss en härlig frukost. Gröt med färska jordgubbar och blåbär! Och en stor kopp kaffe till det.. Skriver mer sen. Tjing!

Bilder från i Lördags kväll!

Jag, Marlene och Jief satt hemma hos mig igårkväll och mös med lite vin. Hamnade tillslut på Olearys där roligheterna forsatte! Sprang på Blondie plus kompis och min söta kusin och Melina. Även Johan och Tessan var ute ;) Så vi hade en jättetrevlig kväll med mysigt sällskap! Inte ens regnet kunde stoppa oss!
Synd att inte alla fastnade på bild!





Tack för en rolig kväll!!

Ölandshäng del 2

Det blev sängen tidigt i fredags kväll - och det kändes väldigt udda! Men det var faktiskt väldigt skönt att vara i säng innna midnatt för en gångs skull! Vaknade redan kl 8.00 dagen efter och mamma var så söt som tog ut Mini på morgonpromenaden så jag kunde ligga kvar och dra mig lite extra ;) Och det var tur det för kärringen ett par husvagnar bort skällde ut mamma totalt för att hon gick förbi just hennes husvagn, där Mini råkade bli nödig... Kärringen började skirika om respekt för natur och andra människor och det ena med andra, hon tyckte helt enkelt inte att Mini skulle göra sina behov där.. Hon tyckte mamma var respektlös och att det var dålig stil.. Mamma svarade mitt i bajsplockandet att hon var påväg ut från campingen och att hon inte kunde rå för att "olyckan" hände just där, men att det inte var någon big deal - hon plockade ju upp! Men kärringjäveln fortsatte gapa och skrika och sa åt mamma att hon skulle gå andra hållet, hon skulle fan inte gå förbi deras husvagn för där lekte hennes barnbarn! Mamma var fly förbannad när hon kom tillbaka till husvagnen! Hade det varit jag hade jag gett henne en godmorgon-smäll, för mitt humör är inte att leka med så tidigt på morgonen!


Morgonpuss ♥

Mitt i frukosten ringde Marlene och sa att hon och Nero var påväg över! Då glömde vi snabbt kärringen i husvagnen lite längre bort och alla fick ett leende på läpparna ;) Och Mini låg förväntansfullt mitt i vägen och höll utkik efter dom. När dom äntligen kom över var det sol, lek, bad, fika, grill och mys som gällde!


Här ligger de tre tjejerna och njuter utav solen efter ett dopp i havet. Jag, Marlene, Mini och Nero var nere vid hundbadet och plaskade lite, men mamma vågade inte! Så nu är första doppet för iår avklarat! Och vovvarna fick träna lite. Så det blev två flugor i en smäll ;)

Blöt hund = knäpp hund!


Inne i en het disskussion...?


Gos i skuggan


Mini totaldäckade såfort vi klev innanför dörren hemma!

Brände mig lite.....


Ölandshäng del 1

Jag packade en väska och tog med Mini och drog till Öland i fredags efter jobbet! Admir åkte till Bosnien i fredags eftermiddag så jag kände mig lite ensam :( Så då är det aldrig fel med lite sällskap av familjen! Där blev det gott att äta, gott att dricka, härlig sällskap och en underbar fredagkväll helt enkelt ♥


Kjell gullar med Mini och hon njuter för fullt. För 6 månader sedan hade detta aldrig gått! Hon har alltid varit lite rädd för honom men nu går det kalas!





Jag och mamma var som jag skrev i ett tidigare inlägg ute och övade Mini på att vara "lös". Köpte en lååång lina härom dagen och min lilla tös var såduktig! Vi smög in på ett gräsområde där det tydligen var hundförbud - men, fuck it!

Efter promenden mös vi i förtältet med spel och vin medans Mini höll koll i fönstret ;)




Bilder från i Torsdags kväll <3


Öland


Har spenderat kvällen på Öland med mamma och Kjell i husvagnen. Stannar här inatt också. Har fått gott att äta, gott att dricka och avnjutit härligt sällskap. Har även passat på att träna Mini på att "gå lös" här på campingen och hon gjorde mig så stolt! Hon var så duktig! Hon lämnade knappt min sida. Hon halkade efter ett par gånger - men max 5 meter och då sprang hon snabbt ikapp! Nu ligger vi nerbäddade och ska sova! Det blir väl så när man spenderar en fredagkväll med "de äldre"...? Jag lägger upp fler bilder och uppdate i morgon! 

Ljubavi är förresten påväg till Bosnien nu - saknar honom redan! <3

vinterminnen mitt i sommaren

Minis första vinter och snö...
Hon vågade inte riktigt ge sig ut i det vita pudret, men är ändå nyfiken..


...och tillslut så var det helt ok, lite kallt om tassarna bara...

Och HUA vilka små underbart söta tassavtryck hon lämnade efter sig!

min dag

Min dag kunde inte börjat bättre. Jag njöt så jag höll på att dö! Bebismys! Jia skulle till tandläkaren med Ayla så jag hade lilla Neo för mig själv i en hel timme. Vi var ute och gick med vagnen och han sussade så sött, han kikade upp ett par gånger, tittade på mig och log och så somnade han om igen ♥ Jag kan ju inte annat än att bli sugen på en egen - men att låna lite då och då är ju inte helt fel ;) Efter tandläkarbesöket drog vi vidare hem till dom där jag och Ayla gick loss! Kurragömma, hopp och studs i sängen, kullerbyttor, måla, leka med lera, rida på rygg och massa annat kul! Hon körde totalt slut på mig, jag var så trött när jag gick därifrån! Haha.. När jag kom tillbaka in till city mötte jag upp Marlene för lunch. Sen drog vi hem till mig för att hämta Mini, sedan vidare hem mot Marlenes mamma för att hämta Nero och sen avnjöt vi en promenad i Tegelviken. På väg hem stannade vi till i hamnen och satte oss på en bänk och njöt av sol och glass!


Hetast i stan, Iallafall hon till vänster i bild ♥


Kärleksparet!








Nero njuter!


Snuttan fick smaka mammas glass och OJ så gott det var!




Kvällen har spenderats med Madde med te och mys i soffan ;)
Och Mini var överlycklig över sin nya lekkamrat!







Kvällens planer är än så länge oklara, Katrin kommer kanske förbi en snabbis och vinkar mig hejdå. Hon åker till Kreta (tror jag att det var) i morgon! Avis? Needå?! Men min tur kommer väl?! Efter 23.00 kommer Ljubavi hit på mys! Det är troligtvis vår sista kväll och natt ihop innan han åker till Bosnien :( Usch, jag vill inte. Jag saknar honom redan - och han har inte ens åkt än. Hur ska det då gå när han åkt?!

Nu blir det kvällspromenad med min lilla pingla. Och sen blir det nog soffmys tills Admir kommer, om inte Katrin kikar förbi vill säga.. Måste ställa mig och fixa en matlåda till älsklingen också, för har man lovat så har man.. Eller?

Gårdagen i bilder

Började dagen med mys med Anna och Tiiara. Dom där små tjejerna älskar varandra! Och dom är så söta ihop! Och jag och Anna trivs rätt bra ihop vi också ;)


Först delar dom på allt, i detta fallet grisörat...


...men efter en stund så vill inte Tiiara dela med sig mer...


...så Mini ger upp och njuter istället utav solen...


...och Tiiara tuggar vidare ;)

(Bilderna är tagna från Annas blogg)

Efter daten med Anna och de små damerna kom Erika förbi för lite mys och skitsnack - som alltid. Och även det hamnade på bild!




Söt som få ♥

När denna dam lämnat mig kom Marlene och söta Nero förbi (Minis PV för er som inte vet) Mini är kär, men Nero är nog mest k--t ;) Lite senare på kvällen knackade även Katrin på dörren och så vips så satt vi där alla tre i soffan och skrek till en skräckfilm! (jag höll i kameran så det är därför jag lyser med min frånvaro).




Sötaste Nero!


Helt klart en underbar dag! Tack flickor ♥

bildregn

Tömde kameran idag, hittade en massa kul.
Bland annat endel bilder på resan till storstaden, dock inte så många som jag velat..
Sthlm vintertid;










Världens största kaffe..?


Lite sliten efter X mils promanad! Men den bjuder jag på ;)


Nya yrket kanke...?


Snö och slask i gamla stan - men mysigt ändå!








valpsjuk

Kollar valpar. Små och söta. Underbara!
Jag vill ha en i ett paket..!

drömmer mig bort

Det finns så mycket jag vill. Så mycket jag vill göra och så mycket jag önskar att jag får uppleva. Problemet är bara att jag inte kan sätta ord på det än. Vad är det jag vill? Vad drömmer jag om? Hur? När? Jag har en känsla, en bra känsla, det är ett pirr och en förväntan - men för vad?

Mitt mål denna sommar får helt enkelt bli att jobba och tjäna massa pengar :-) Så att jag kan göra allt det där jag vill, när jag kommer på vad det är! Men en sak som jag bara måste göra är att resa lite. Både inom gränserna och utanför.. Jag vill se Sthlm snart igen, utan snö och slask. I GBG har jag inte varit på flera år, så kanske åka dit? Anna vad säger du?! Ska vi göra GBG tillsammans igen? ;-) En paus på öland borde jag också ge mig själv. Kanske åka över till husvagnen eller hyra en stuga en helg eller så. Och bara koppla bort verkligheten en stund... Sen är ju sol och bad ett måste. Semester. Så en sista-minuten ska jag bara haffa i höst! Jag har inte haft någon riktig semester sedan 2004...... Så det är dags nu!

Men nu - tillbaka till verkligheten. Det regnar ute och jag har inte semester. Än..

PS. En annan sak också - jag vill ha en valp. Jag ska köpa valp. Nästa sommar kanske.. Men berätta inte för någon, speciellt inte mig. Jag vet nämligen inte om detta än..

just nu



Fotboll. Tjejerna. Sverige - Nordkorea.
Men ska jag vara helt ärlig så har jag knappt sett en minut av matchen. Fotboll är ok, ganska kul faktiskt, när det är killar som spelar. Så man har något fint att titta på ;-)

härom kvällen

Har inget annat att säga förutom att - nej, det var ingen alkohol inblandad denna kvällen, han var helt nykter. Detta är alltså fullständigt normalt och "vanligt" för honom. Och detta får jag stå ut med varje dag. Underbart eller hur ;-) Volim te din tok!En vecka kvar tills han åker..
Jag vill inte!


morgonmys på jobbet

God morgon sweets!
Jag har pirr i magen idag, vet inte varför men jag älskar känslan. Det är ett bra pirr ;-) Ligger just nu i soffan på jobbet med en kaffekopp i högsta hugg. Och nej, jag skrev inte fel. Jag ligger. I soffan. På jobbet. Och njuter av skitsnack, massa skratt, musik, kaffe och morgonmys med far min ;-) Det verkar bli en slapp dag idag, det är så äckligt och klibbigt ute! Det enda som står på schemat just nu är att jag ska leka frisör. Hahaha att han vågar "lägga sitt huvud" i mina händer är ett under!

Ikväll blir det förhoppningsvis en sväng förbi gymet. Jag har inte varit där på allt för länge nu och jag känner hur min kropp och själ skriker efter lite slit och svett. Speciellt mina knän. Jag behöver träna för att hålla dom igång och för att slippa ha ont! Men nehe, nu ska jag lägga ifrån mig min bästa vän och vara lite social tror jag!

P.S
Jag tänker på dig. Varje sekund. Finns här.
Den underbara själ som ska ta åt sig vet vem hon är. Älskar dig <3