De fyra sista dagarna i bilder

Nu har jag inte bloggat på två dagar - skäms på mig! Men jag har haft fullt upp! Och jag orkar faktiskt inte skriva om allt så jag låter bilderna tala för sig själva!


Jag startade, som jag skrev i ett tidigare inlägg, min lediga dag med ett par timmar på IKEA! Sen vidare mot Jysk och Rusta. Detta var en del av det jag kom hem med. Lägger upp bilder på det färdiga resultatet när allt är klart - än så länge är jag såå nöjd! Jag är förälskad i mitt sovrum!!

Jag har även rensat och organiserat min garderob - det tog en hel dag... 

...sorterade bort 8 kassar kläder...


...Katrin adopterade tre utav dom...


Och jag säger då det - Mini är en smart dam! Hon upptäckte att jag hade fullt upp med att rensa garderoben och smet in bland soporna den lilla busan! Hon skämdes rätt rejält när jag hittade henne! ;) Sötnöt ♥


Vi har haft playdate med Katrin, Dante och Jasmin!


Jag var lite övertrött efter allt slit och soterande så jag hoppade lättroad i Admirs skor och lekte clown - satan vilka fötter människan har!!!


"Har man inte att göra så skaffar man sig" lr vad heter det?! Duschade i kaffe!
Precis vad jag hade tid med - inte!




Bildbevis på träningen!! ;)

I lördagskväll var vi ute! Här kommer ett bildregn från kvällen! Jag, Katrin, Jief, Jasmin, Anna, Faruk, ett par gamla skolkompisar från Falkenbergsskolan och ett par nya ansikten hamnade på Oleary´s!

















Sjukt rolig kväll!

Idag spenderade jag kvällen med Jasmin. Vi hade lite "egen tid" och vi
skojade om att vi haft date! Middag, vin och djupa samtal!


Allt detta har jag alltså hunnit med de sista dagarna PLUS jobb fredag, lördag, söndag. Fråga mig inte hur jag lyckats men jag behöver nog inte övertyga någon om att jag är trött?! Så nu ska jag sova. Slöglor just nu på Hajen III. Men det är snart dags att släcka lampan och sova för i morgon är det dags för jobb igen! På firman denna gång, 9.30-13.00 som det ser ut nu. Kl 14.00 har jag tid hos frisören och OJ vad jag ska koppla av!!! Och efter det kommer snuttan hem. Hon har varit hos mamma hela helgen då jag jobbat och haft fullt upp. Saknar henne så ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0