it's a big day tomorrow

I morgon är det "the big day", om allt går som planerat ;) Har varit rätt spänd och nervös ända fram till nu, men nu känns allt rätt lugnt faktiskt.. Det som sker, det sker.. Jag måste ju hålla fast vid de positiva tankarna. Jag tänker inte "måla faan på väggen" lr vad man brukar säga!?

Min måndag har för övrigt varit helt ok! Planerna med Erika gick i kras men vi sågs för en puss och en kram iaf och sköt upp daten tills i morgon. En extra dag ska jag nog klara av ;) Har även varit med Jia på maxi, barnlösa, helt galet! Det kändes inte riktigt normalt och helt..! Tanken var att jag skulle vara där just nu, men inget verkar ju gå enligt planerna idag så jag sitter hemma i soffan och myser.. Funderar på att korka upp vinflaskan som står och flörtar med mig från köket och varva ner med ett glas till en dålig film.. Man får ju passa på när man är ledig, för i helgen är det jag som jobbar! Efter 8 dagars ledigt!


I love you - but you drive me crazy

"Jag-hör-men-jag-lyssnar-inte"-människor gör mig fullkomligt galen! Det finns en sådan människa i mitt liv. Någon som står mig väldigt nära och någon som jag älskar av hela mitt hjärta. Och jag vet att denna person älskar mig minst lika mycket tillbax och inte menar något illa, men varför är det så förbannat svårt att lyssna på vad en annan människa säger och känner och verkligen lyssna?! Visst, alla dagar i veckan kanske man inte orkar - det gör inte jag heller! Men att ge en människa "halva örat" varje gång den berättar något, det är rent ut sagt förjävligt!


cleaning day

Idag har jag varit duktig och putsat och gnott hela lägenheten från topp till tå! Nu är det bara mina stackars fönster som väntar på att bli ompysslade! Men det får bli en annan historia! Jag har även hunnit med lite hemmaspa med hårinpackning och fotbad ;) Ligger nu nerbäddad i sängen och slöglor lite teve.. Ska nog snart släcka lampan och mysa ner mig tätt intill tösen för i morgon blir det morgonmys och kaffe med Erika <3

En bild tagen tidigare idag mitt i städkaoset. Är inte den fräschaste, men den bjuder jag på! Jag landade på golvet en sekund och då passade mini på att krypa upp på min axel ;) Kärlek!


sweetheart

Just nu...


it's autumn

Nu är det verkligen höst! De flesta löven ligger på marken och luften börjar bli sådär härligt kall! Tycker faktiskt att det är lite mysigt ;) Att sitta insvept i en filt på en utav stans uteserveringar med fint sällskap och en varm kaffe i handen - det är mys på hög nivå! Och det är precis vad jag gjort idag.. Mötte upp Nicole och hennes systerdotter på krögers tidigare idag, satt och mös, drack kaffe och tog igen missad tid <3

Det syns kanske inte på bilden, men det regnade löv.. Jag och mini var helt omringade. Mysig höstpromenad ;)


Love!!!



Love my family

Har spenderat dagen med lilla familjen och extrasvärmor ;) Haha! Träffade söta Erika en snabbis också och har även hunnit kramas lite med mamma och Amanda! Nu slöar jag hemma i soffan med ett glas rödtjut, lr vad är det man brukar säga? ;p Kvällen är ännu oplanerad men får jag bestämma så ska jag och älsklingen fira goda nyheter med mys och kärlek ;) På tisdag börjar allvaret. Nu traskar vi framåt med stormkliv!


Soo cute!

Finns det något sötare?!


Mini holiday

Härliga ledihet! Inget jobb, ingen jour, inga måsten på hela 8 dagar! En liten minisemester såhär på hösten är ju inte fel ;)
Ligger just nu och myser på soffan med mini på bröstet.. Har inga planer för dagen utan tar det som det kommer. Härliga onsdag!


Damn that vivid imagination..!

Vaknade arg och irriterad idag! Min fantasi har spelat mig ett spratt inatt! Jag har drömt den ena konstiga saken efter den andra... & det hela resulterade i att jag fortfarande är på kasst humör! Fuck!


14 days to go

Jag måste erkänna att jag börjar bli lite nervös, snart är det dags.. 14 dagar kvar, kanske mindre! Men det blir nog bra tillslut. Det är ovissheten som skrämmer mig..

Lugnar nerverna med en kopp kaffe!


Kiss & love

Swiiichh sa det och så var helgen över! Det har varit en härlig helg med födelsedagsfirande med tjejerna, några nya pinglor och några gamla, "glimten-i-ögat-bråk" med taxichaufförer ;), häng på krögers med grabbarna och jag har födelsedagspussats på Lollo ;) Varje dag har varit fylld med massa mys och kärlek med de närmsta!

Så för att sammanfatta - sista helgen i oktober var helt klart den bästa på länge! <3


Unconditional love - endless love



Last night


Happiness & misery

Oj säger jag bara! Det har varit totalt kaos dom sista dagarna - därav ingen uppdatering. Jag satte mig själv på paus ett tag för att finnas där för en fin och underbar vän som behövde mig <3

Men nu är jag tillbaka i verkligheten! Sitter just nu på jobbet med en stor kopp kaffe! Den behövdes - för jag är näst intill död! Det tar på krafterna när allt vänds upp&ner runt omkring en.. Men något positivt med det hela är att det får mig att uppskatta mitt liv och alla underbara själar i mitt liv ännu mer - om det ens är möjligt?!

Pinglan häromkvällen.


Love

Mini ligger och sover i fönstret.. Så sött! Sj ligger jag i sängen och har en huvudvärk från helvetet! Ska proppa i mig piller, ta en dusch och hoppas på att det släpper. Då blir det troligtvis Ikea med älsklingen. Kolla lite möbler och annat kul ;)


One step forward

Nu går det åt rätt håll, det går i den riktning jag vill - och det går undan! Nu håller jag bara tummarna för att det blir så bra som jag vill! Vill inte riktigt "ropa hej" än. Inte heller avslöja vad som hänt.. Men snart så! Men jag kan väl säga som såhär - att jag ser fram emot att spendera en stor del av min tid på annan adress än min egna framöver ;)


Babies <3

Hos Jia härom dagen. Malin och Theo var förbi på kaffe och mys. Jag blev bebistokig! Men får nöja mig med min prinsessa ett tag till ;)


39 days later

Har haft bloggtorka - totalt! I know.. Ska försöka bättra mig ;) Det har hänt massor sen sist, men det tar vi en annan gång..

Sitter just nu på jobbet och myser med en kopp kaffe! Och idag är det fredag, helg! Äntligen! Och nu är jag "frisk" till skillnad från förra helgen. Så nu kan jag njuta av en ledig helg! Ett glas vin ikv kanske? ;)